Gatiti cartea: Ravioli de lamaie si branza de capra
Reteta gatiti cartea: Ravioli de lamaie si branza de capra ar putea satisface pofta mediteraneana in jurul 2 ore. Această rețetă face 4 porții cu 371 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 404 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare maldon, ouă, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: Ravioli de cartofi dulci in bulion de branza, Gatiti cartea: brânză de capră Blintzes, și Gatiti cartea: brânză de capră Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face aluatul de paste.
Bateți împreună uleiul și ouăle.
Puneți făina, turmericul și coaja de lămâie într-un robot de bucătărie, adăugați amestecul de ulei și ouă și amestecați într-un aluat sfărâmicios. Ar putea necesita făină sau ulei suplimentar. Odată ce aluatul s-a reunit și este neted (poate fi necesar să-l lucrați puțin cu mâna), împărțiți-l în patru blocuri groase, dreptunghiulare. Înfășurați-le în folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 2 zile.
Praf ușor o suprafață de lucru cu făină. Luați o bucată de aluat și aplatizați-o pe suprafața făinoasă cu un sucitor. Setați mașina de paste la cea mai largă setare și treceți aluatul. Repetați, îngustând setarea cu o crestătură de fiecare dată, până când ajungeți la cea mai mică setare. Când fiecare foaie este rulată, păstrați-o sub un prosop umed, astfel încât să nu se usuce.
Combinați ingredientele de umplutură, în afară de albușul de ou, într-un castron și zdrobiți împreună cu o furculiță.
Folosiți un tăietor de patiserie sau marginea unui pahar pentru a elimina discurile de aproximativ 3 inci din foile de paste. Pentru a modela fiecare raviolo, periați un disc cu puțin albus de ou și așezați o linguriță îngrămădită de umplutură în centrul său.
Așezați un alt disc de paste deasupra. Scufundați degetele în făină, apoi apăsați ușor orice aer în timp ce sigilați marginile celor două discuri împreună. Ar trebui să ajungeți cu un centru în formă de pernă înconjurat de o margine care are puțin sub 3/8 inch lățime. Sigilați ferm părțile laterale ale marginilor până când nu puteți vedea o cusătură unde se întâlnesc cele două discuri. Pe măsură ce sunt făcute, așezați ravioli pe un prosop de vase sau o tavă presărată cu semolă. Se lasă să se usuce timp de 10 până la 15 minute. (Acum puteți acoperi tava cu folie de plastic și păstrați ravioli la frigider pentru o zi.)
Când este gata de gătit, aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată. Gatiti pastele timp de 2 pana la 3 minute, sau pana cand sunt al dente.
Scurgeți și împărțiți între patru plăci.
Se presară cu boabe de piper roz, tarhon și coajă de lămâie.
Stropiți ulei de semințe de struguri peste ravioli și în jurul lor, presărați sare suplimentară și un strop de suc de lămâie, dacă doriți, și serviți imediat.