Gatiti cartea: pui Kashmiri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Kashmiri Chicken. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 420 calorii, 24g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Serious Eats are 56 de fani. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, chimen măcinat, bucăți de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: Kashmiri Pilaf, Gatiti cartea: pui cu nucsoara, și Gatiti cartea: pui de lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare antiaderentă și adăugați condimentele întregi; lăsați-i să se stropească timp de 15 secunde.
Adăugați ceapa și gătiți până devin aurii. Între timp, folosind un blender, faceți o pastă fină de ghimbir și usturoi cu puțină apă.
Adăugați în tigaie și gătiți până când excesul de lichid s-a evaporat și pasta s-a prăjit timp de 30 de secunde.
Adăugați sarea, condimentele sub formă de pudră și roșiile. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand uleiul este eliberat din sosul masala, in jur de 10-15 minute.
Adăugați 3/4 cană de apă și aduceți la fierbere, apoi gustați și reglați condimentul.
Adăugați bucățile de pui și gătiți, acoperite, până când puiul este gătit, în jur de 25 de minute. Scoateți capacul și adăugați un strop de apă dintr-un ibric fiert recent dacă sosul s-a redus prea mult sau, dacă este necesar, gătiți excesul de lichid la foc mare.