Gatiti cartea: pizza cu scoici si Chile

Gatiti cartea: pizza cu scoici si Chile
Rețeta gătește cartea: pizza cu scoici și Chile ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 339 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ulei de măsline, sos de scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Citește și: Chile Verde, Gatiti cartea: tocană de cartofi și Chile verde, și Gatiti cartea: cartofi cu Chile Rajas si oua amestecate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare adâncă și transpirați ceapa și usturoiul cu frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Când legumele sunt moi, adăugați vinul alb și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
3
Aduceți lichidul la fierbere și puneți scoicile în el. Acoperiți și aburiți scoicile din ea. Acoperiți și aburiți scoicile la foc mare. După 5 minute verificați dacă scoicile s-au deschis și, dacă da, scoateți-le din tigaie și răciți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Strecurați lichiorul de scoică și reduceți-l până când sosul începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Adăugați smântâna și reduceți în continuare, apoi lăsați sosul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Separați scoicile de cochilii lor. Rezervați carnea și aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Aluat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
1 lingură drojdie proaspătă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie ProaspătăDrojdie Proaspătă
9
1 lingură sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
2 căni de apă cu gheață
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
11
5 căni de făină
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
12
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Adăugați sarea și făina și amestecați până când aluatul începe să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Întoarceți aluatul pe o masă și frământați aproximativ 10 minute până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
15
Așezați aluatul într-un castron, acoperiți și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
16
Întoarceți aluatul pe o masă și tăiați-l în 6 (185-g) bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
17
Rotiți fiecare într-o formă de bilă folosind palma mâinii și rotiți-o într-o mișcare în sensul acelor de ceasornic. Acoperiți bilele de aluat și lăsați să se odihnească 6-8 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
18
Pentru servire
19
Fulgi de Chile
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
20
Pătrunjel tocat cu frunze plate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
21
Scoateți aluatul din frigider cu 1 oră înainte de a-l folosi și, în același timp, preîncălziți cuptorul la 500 km F. alternativ, aprindeți un foc într-un cuptor de cărămidă dacă accesați unul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
22
Întindeți fiecare bilă de aluat într-o formă de pizza și lingură pe suficient sos de scoici pentru a acoperi aluatul-nu prea mult, deoarece este foarte puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScoiciSos De Scoici
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
23
Așezați 9 scoici deasupra sosului și presărați cu niște fulgi de chili. Repetați pentru restul bilelor de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
24
Coaceți până se rumenesc frumos. Finalizați fiecare pizza cu puțin pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista