Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancetta si ierburi mixte

Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancetta si ierburi mixte
Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancettan si ierburi mixte este un fără gluten și prietenos cu FODMAP hor d ' oeuvre. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 447 calorii, 17g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 10. Un amestec de și / sau brânză Cheddar ascuțită, pancetta, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: linte cu Pancetta, Gatiti cartea: Quinoa cu ierburi Chimichurri, și Gatiti cartea: paste coapte cu Radicchio, Gorgonzola si Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați cartofii pe o foaie de copt și frecați cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit, 55-60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Scoateți din cuptor; lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime și folosiți o lingură mică pentru a scoate interiorul, lăsând aproximativ marginea de centimetru de jur împrejur. Rezervați interiorul pentru o altă utilizare. Feliați din nou fiecare coajă de cartof în jumătate pe lungime pentru un total de 32 de pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
6
Într-o tigaie medie, gătiți pancetta la foc mediu, amestecând frecvent, până când abia începe să devină maro și crocant, 9-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se ia de pe foc; folosiți o lingură cu fante pentru a transfera pancetta pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Topiți untul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Ungeți fiecare pană de cartofi cu unt; se presară cu amestec de plante. Acoperiți fiecare pană cu linguriță de pancetta și puțin mai mult amestec de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
10
Presărați cheddarul rămas și brânza fontina peste blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
11
Coaceți până când brânza este topită și cartofii sunt încălziți, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Se scoate din cuptor; se servește fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista