Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancetta si ierburi mixte
Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancettan si ierburi mixte este un fără gluten și prietenos cu FODMAP hor d ' oeuvre. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 447 calorii, 17g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 10. Un amestec de și / sau brânză Cheddar ascuțită, pancetta, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: linte cu Pancetta, Gatiti cartea: Quinoa cu ierburi Chimichurri, și Gatiti cartea: paste coapte cu Radicchio, Gorgonzola si Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați cartofii pe o foaie de copt și frecați cu uleiul.
Coaceți până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit, 55-60 de minute.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime și folosiți o lingură mică pentru a scoate interiorul, lăsând aproximativ marginea de centimetru de jur împrejur. Rezervați interiorul pentru o altă utilizare. Feliați din nou fiecare coajă de cartof în jumătate pe lungime pentru un total de 32 de pene.
Într-o tigaie medie, gătiți pancetta la foc mediu, amestecând frecvent, până când abia începe să devină maro și crocant, 9-10 minute.
Se ia de pe foc; folosiți o lingură cu fante pentru a transfera pancetta pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Topiți untul într-o cratiță mică.
Ungeți fiecare pană de cartofi cu unt; se presară cu amestec de plante. Acoperiți fiecare pană cu linguriță de pancetta și puțin mai mult amestec de plante.
Presărați cheddarul rămas și brânza fontina peste blaturi.
Coaceți până când brânza este topită și cartofii sunt încălziți, 8 până la 10 minute.
Se scoate din cuptor; se servește fierbinte.