Gatiti cartea: Panna Cotta cu piper negru cu smochine
Gatiti cartea: piper negru Panna Cotta cu smochine ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 7. Un amestec de piper, lapte, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gatiti cartea: busuioc proaspat Panna Cotta, Panna Cotta de piper negru cu căpșuni și sirop Balsamic, și Panna Cotta Cu Smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeiul negru într-o oală.
Adăugați smântâna, zahărul și fasolea de vanilie și aduceți-o la foc mic.
În timp ce amestecul fierbe, "înflorește" gelatina amestecând-o cu apă cu gheață până se înmoaie.
Scurgeți excesul de apă și dizolvați-l în amestecul de smântână fierbinte. Odată dizolvat, scoateți-l de pe foc și adăugați lapte.
Se pune într-o baie de gheață și se răcește până când amestecul este suficient de gros pentru a suspenda ardeiul negru și semințele din fasolea de vanilie.
Scoateți boabele de vanilie și turnați-le în forme de 2 uncii. Lăsați să se stabilească timp de 24 de ore.
Se taie și se sfărâmă smochinele și se rezervă. Aduceți Prosecco și zahărul la fiert într-o oală pentru a face un sirop simplu. În timp ce este încă fierbinte, se toarnă siropul peste smochine, se înmoaie timp de 10 minute, apoi se lasă să se răcească.
Scoateți panna cotta din forme și așezați-o pe o farfurie, punând compotul de smochine deasupra și în jurul său.