Gatiti cartea: oua fierte tari umplute cu ton

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: ouă fierte tari umplute cu ton. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 6 și costă $1.06 pe portie. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, măsline, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: salata de sunca tocata cu oua fierte tari, Ouă Fierte Tari Umplute Cu Ton, și Cum se gătește: ouă fierte tari cu sos de roșii chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a fierbe tare ouăle, turnați suficientă apă pentru a le acoperi într-o tigaie mare, adăugați 1 lingură de sare și aduceți la fierbere.
Adăugați ouăle cu grijă și amestecați ușor cu o lingură de lemn, astfel încât atunci când se pun gălbenușurile să fie în centru. Gatiti ouale de dimensiuni medii timp de 12 minute. (
Adăugați 1 minut pentru ouăle mai mari și scădeți 1 minut pentru ouăle mai mici.)
Scurgeți apa fierbinte, umpleți tigaia cu apă rece și lăsați ouăle până când este necesar.
Amestecați tonul și ceapa împreună, apoi amestecați ardeii grași, măslinele și suficientă maioneză pentru a se lega împreună. Se condimentează cu sare și se amestecă din nou.
Cojiți și înjumătățiți ouăle pe lungime, apoi scoateți gălbenușurile cu o linguriță, fără a străpunge albușurile.
Tăiați o felie subțire de pe baza fiecărei jumătăți de albuș de ou, astfel încât să rămână în poziție verticală. Se toacă fin gălbenușurile și se lasă deoparte.
Folosind o linguriță, umpleți albușurile cu amestecul de ton și garnisiți în jurul ouălor cu maioneză suplimentară.
Presărați gălbenușurile peste ouă și răciți-le la frigider până când sunt gata de servit.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat