Gatiti cartea: Omleta de cartofi si Chorizo cu un sos de patrunjel

Gatiti cartea: Omleta de cartofi si Chorizo cu un sos de patrunjel ar putea fi o reteta buna pentru a va extinde Colectia principala. Această rețetă face 2 porții cu 906 calorii, 40g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de suc de lămâie, în aer liber, sare de mare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă de omletă cu cartofi și Chorizo (cu salată de pătrunjel), Omletă de cartofi și Chorizo cu un fel de salată de pătrunjel, și Gatiti cartea: Paste cu patrunjel si sos de nuc prajit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la o lovitură completă sau obțineți broilerul frumos și fierbinte.
Puneți cartofii într-o cratiță cu apă sărată clocotită și fierbeți până la fiert, apoi scurgeți și lăsați să se usuce la abur. Bateți ouăle cu o furculiță într-un bol mare de amestecare, condimentați bine cu sare și piper și puneți-le într-o parte.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 7 ot de 8 inci, rezistentă la cuptor.
Adăugați feliile de chorizo și bucățile de cartofi. Chorizo va începe să sfârâie eliberând toate uleiurile și condimentele sale gustoase. După câteva minute, când totul este ușor auriu și crocant, scoateți din tigaie cu o lingură cu fante și dați deoparte.
Presărați frunzele de rozmarin în grăsimea fierbinte.
Se toarnă imediat ouăle bătute deasupra, adăugând cartofii și chorizo și răspândind totul uniform.
Așezați întreaga tigaie în cuptorul preîncălzit sau sub broiler până când omleta se rumeneste deasupra și tocmai gătită în mijloc.
În timp ce omleta se gătește, puneți șalotele într-un castron cu sucul de lămâie, puțină sare și piper și un pahar de ulei de măsline extravirgin. Aruncați și ciupiți șalotele cu vârful degetelor pentru a le înmuia ușor, apoi amestecați frunzele de pătrunjel.
Serviți puțin deasupra omletei și săpați!