Gatiti cartea: Omleta de cartofi si Chorizo cu un sos de patrunjel

Gatiti cartea: Omleta de cartofi si Chorizo cu un sos de patrunjel
Gatiti cartea: Omleta de cartofi si Chorizo cu un sos de patrunjel ar putea fi o reteta buna pentru a va extinde Colectia principala. Această rețetă face 2 porții cu 906 calorii, 40g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de suc de lămâie, în aer liber, sare de mare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă de omletă cu cartofi și Chorizo (cu salată de pătrunjel), Omletă de cartofi și Chorizo cu un fel de salată de pătrunjel, și Gatiti cartea: Paste cu patrunjel si sos de nuc prajit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la o lovitură completă sau obțineți broilerul frumos și fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți cartofii într-o cratiță cu apă sărată clocotită și fierbeți până la fiert, apoi scurgeți și lăsați să se usuce la abur. Bateți ouăle cu o furculiță într-un bol mare de amestecare, condimentați bine cu sare și piper și puneți-le într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Încălziți o tigaie antiaderentă de 7 ot de 8 inci, rezistentă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați feliile de chorizo și bucățile de cartofi. Chorizo va începe să sfârâie eliberând toate uleiurile și condimentele sale gustoase. După câteva minute, când totul este ușor auriu și crocant, scoateți din tigaie cu o lingură cu fante și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Presărați frunzele de rozmarin în grăsimea fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6
Se toarnă imediat ouăle bătute deasupra, adăugând cartofii și chorizo și răspândind totul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Așezați întreaga tigaie în cuptorul preîncălzit sau sub broiler până când omleta se rumeneste deasupra și tocmai gătită în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
În timp ce omleta se gătește, puneți șalotele într-un castron cu sucul de lămâie, puțină sare și piper și un pahar de ulei de măsline extravirgin. Aruncați și ciupiți șalotele cu vârful degetelor pentru a le înmuia ușor, apoi amestecați frunzele de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Serviți puțin deasupra omletei și săpați!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista