Gatiti cartea: Omleta de cartofi si Chorizo cu un sos de patrunjel

Gatiti cartea: Omleta de cartofi si Chorizo cu un sos de patrunjel
Gatiti cartea: Omleta de cartofi si Chorizo cu un sos de patrunjel ar putea fi o reteta buna pentru a va extinde Colectia principala. Această rețetă face 2 porții cu 906 calorii, 40g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de suc de lămâie, în aer liber, sare de mare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă de omletă cu cartofi și Chorizo (cu salată de pătrunjel), Omletă de cartofi și Chorizo cu un fel de salată de pătrunjel, și Gatiti cartea: Paste cu patrunjel si sos de nuc prajit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la o lovitură completă sau obțineți broilerul frumos și fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți cartofii într-o cratiță cu apă sărată clocotită și fierbeți până la fiert, apoi scurgeți și lăsați să se usuce la abur. Bateți ouăle cu o furculiță într-un bol mare de amestecare, condimentați bine cu sare și piper și puneți-le într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Încălziți o tigaie antiaderentă de 7 ot de 8 inci, rezistentă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați feliile de chorizo și bucățile de cartofi. Chorizo va începe să sfârâie eliberând toate uleiurile și condimentele sale gustoase. După câteva minute, când totul este ușor auriu și crocant, scoateți din tigaie cu o lingură cu fante și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați frunzele de rozmarin în grăsimea fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
6
Se toarnă imediat ouăle bătute deasupra, adăugând cartofii și chorizo și răspândind totul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Așezați întreaga tigaie în cuptorul preîncălzit sau sub broiler până când omleta se rumeneste deasupra și tocmai gătită în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
În timp ce omleta se gătește, puneți șalotele într-un castron cu sucul de lămâie, puțină sare și piper și un pahar de ulei de măsline extravirgin. Aruncați și ciupiți șalotele cu vârful degetelor pentru a le înmuia ușor, apoi amestecați frunzele de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Serviți puțin deasupra omletei și săpați!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista