Gatiti cartea: napi cu slanina afumata
Rețeta gătește cartea: napi cu slănină afumată ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Această garnitură are 214 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați slănină, apă, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: salata de castraveti si napi cu Yuzu, Cum să gătești napi, și Gatiti Cartea: Verde Roz.
Instrucțiuni
Spălați verdeața de nap în apă rece și scurgeți-o bine. Repetați procesul de două ori, asigurându-vă că toată nisipul nisipos este îndepărtat de pe frunze.
Tăiați și aruncați tulpinile dure și orice verdeață decolorată.
Așezați slănina într-un vas mediu cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți la foc mic. Adăugați treptat verdeața, amestecând să se ofilească înainte de a adăuga un alt lot, până când toate verdeața sunt în oală.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați bine. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când verdele este fraged.
Completați fiecare porție de verdeață cu câteva liniuțe de sos de piper sau serviți sosul pe lateral.
Adăugați Sos De Piper Verde
1 buchet de ardei amestecați(dimensiunea recipientului determină cantitatea, căldura dorită dictează varietatea)
2 părți oțet balsamic alb
Încălziți un recipient de sticlă scufundându-l în apă fierbinte (acest lucru va împiedica crăparea sticlei atunci când se adaugă oțet fierbinte). Spălați bine ardeii și umpleți-i ușor în recipientul de sticlă.
Se toarnă ambele oțeturi într-o cratiță nereactivă de dimensiuni medii și se gătește la foc mediu-mare. Când ajunge la fierbere, turnați oțetul fierbinte peste ardei, umplând recipientul. Acoperiți borcanul și lăsați-l deoparte la temperatura camerei timp de câteva zile pentru a permite oțetului să absoarbă aromele de piper. Păstrați sosul într-un borcan bine acoperit timp de până la 2 luni la temperatura camerei.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 rating stele pare ca un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.