Gatiti cartea: Mousse de ciocolata simpla
Gatiti cartea: Mousse simplu de ciocolata este un fără gluten desert. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, albușuri, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti cartea: cel mai bun Mousse de ciocolata, Gatiti cartea: Mousse de ciocolata cu seminte de Cardamom, și Gatiti cartea: Mousse de lamaie proaspata.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata într—un castron peste—fără a atinge-apă fierbinte sau în cuptorul cu microunde. Dacă este necesar, transferați ciocolata într-un castron suficient de mare pentru a ține toate ingredientele. Păstrați ciocolata pe tejghea până când este nevoie. Ciocolata ar trebui să se simtă încă caldă la atingere atunci când sunteți gata să o utilizați.
Aduceți laptele la fiert, apoi turnați-l peste ciocolată. Folosind un tel mic, amestecați ușor laptele în ciocolată.
Adăugați gălbenușul de ou și bateți-l în ciocolată, lucrând din nou ușor; opriți-vă când gălbenușul este încorporat.
Într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru tel, bateți albușurile la viteză medie doar până când țin vârfuri moi. Măriți viteza la mediu-mare și adăugați treptat zahărul. Continuați să bateți albii până când sunt fermi, dar totuși lucioși. Scoateți o treime din Albi din castron pe amestecul de ciocolată. Lucrând cu un tel, bateți albușurile în ciocolată pentru a ușura amestecul. Acum, fie cu biciul, fie cu o spatulă mare de cauciuc flexibilă, pliați delicat, dar bine restul de albușuri bătute în ciocolată.
Transformați mousse—ul într—un castron mare de servire-paharul este foarte frumos pentru acest desert-sau în cupe sau cupe individuale și dați-l la frigider timp de 1 oră pentru a se seta.
Păstrare: deși textura mousse – ului va fi mai ușoară dacă o serviți la scurt timp după răcire, poate fi acoperită și păstrată la frigider până la 2 zile-după care va fi la fel de delicioasă, dacă este puțin mai densă.