Gatiti cartea: Mousse de ardei rosu cu toasturi de usturoi
Gatiti cartea: Mousse de ardei rosu cu toasturi de usturoi este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 616 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sare și piper de mare maldon, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gatiti cartea: crabi cu coaja moale de usturoi si piper negru, Gatiti cartea: cel mai bun Mousse de ciocolata, și Gatiti cartea: Mousse de lamaie proaspata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați roșiile într-o tigaie mică și presărați fulgii de agar. Se încălzește la foc mic, învârtind roșiile până când încep să se ofilească și eliberează o parte din sucurile lor, apoi se amestecă fulgii de agar care se topesc încet. Permiteți să
fierbeți ușor încă 3 până la 4 minute.
Pur și simplu ardeii piquillo, cayenne, sare de țelină, zahăr și oțet într-un blender până se omogenizează.
Adăugați roșiile în blender acum (răzuind fiecare ultim vestigiu cu o spatulă) și amestecați din nou scurt. acum treceți acest amestec
printr-o strecurătoare fină într-un castron, apăsând pe solide cu spatele unei mici oale. Dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până când începeți să setați.
Bateți smântâna într-un alt bol, doar până se formează vârfuri moi. Acum transferați telul în amestecul de ardei și dați-i un scurt șoptit pentru a-l slăbi.
Îndoiți cu grijă crema în ardeiul pur approxume până când se combină bine și fără dungi albe. Decantați în ramekins, neteziți pe suprafață și întindeți o bucată de folie de plastic peste partea superioară a fiecăruia. se pune la frigider pentru a se seta, timp de cel puțin 2 ore.
Pentru toasturile de usturoi, prăjiți feliile de baghetă până când sunt lustruite frumos. Frecați cățelul de usturoi tăiat peste fiecare, condimentați ușor și periați cu ulei de măsline.
Mănâncă mousse-ul de ardei roșu cu lingurițe, răspândind ocazional o parte din el pe toasturile de usturoi.