Gatiti cartea: miel Kofta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cook the Book: Lamb Koftan. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 303 calorii, 15g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sare grosieră, boia de ardei, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti Cartea: Umăr Fiert De Miel, Gatiti cartea: Maharashtran miel Curry, și Gatiti cartea: Pizza de miel din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului și a sosului de iaurt.
Se amestecă bine cu mâinile sau cu o lingură de lemn. Formați amestecul în bile de 1 1/2 inch și aplatizați bilele în ovale sau forme de fotbal, cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1/2 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din chiftelele de miel. Gatiti pana cand prima parte se rumeneste, aproximativ 3 minute; întoarceți tortele și gătiți încă 2 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie; încălziți restul de 1/2 lingură de ulei. Repetați procesul cu chiftelele de miel rămase.
Se servește cald sau la temperatura camerei cu sos de iaurt pe lateral.
4 1/2 lingurițe coriandru măcinat
4 lingurițe de chimen măcinat
1 1/2 lingurițe nucșoară măcinată
1 linguriță scorțișoară măcinată
1/2 linguriță cuișoare măcinate
1/2 linguriță piper cayenne
Amestecați condimentele împreună într-un castron mic sau recipient. A se păstra, bine sigilat, la temperatura camerei până la 3 luni.
8 uncii iaurt simplu cu lapte integral, de preferință în stil grecesc
3 linguri de mentă proaspătă tocată mărunt
1 1/2 lingurite suc proaspat de lamaie
1 cățel de usturoi mic, tocat
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați bine pentru a combina. Sosul se poate face cu până la 1 zi înainte; depozitați într-un recipient etanș la frigider.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.