Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cook the Book: Curried midii. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 608 calorii. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, sos fierbinte, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Gătește cartea Planificatorul de petreceri: Crostini cu midii, Gătiți cartea: midii aburite cu usturoi cu porumb și Sherry, și Gatiti cartea: salata de ou Curried cu ceapa caramelizata.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până când strălucește. Aruncați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut. Se amestecă două treimi din roșii și se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Presărați pudra de curry, ghimbirul și scorțișoara și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
4
Aruncați orice midii care se simt grele (ceea ce înseamnă că sunt pline de nisip), au cochilii rupte sau nu se închid când sunt bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
5
Se toarnă vinul într-o oală încăpătoare. Zăngănit în midii, acoperiți bine și gătiți la foc mare, agitând tigaia ocazional, până când cojile se deschid, 7 până la 10 minute. Aruncați orice midii care refuză să se deschidă, apoi smulgeți toate, cu excepția a 18 din scoici. Se strecoară lichidul de midie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați 1 1/2 căni de lichid de midie în tigaie cu amestecul de roșii, apoi adăugați smântâna și aduceți la fierbere la foc mare pentru a se îngroșa ușor. Dacă preferați un curry bulion, adăugați mai mult lichid de midii; dacă este un curry cremos pe care îl căutați, reduceți mai mult amestecul. Condimentează cu sos piri-piri, sare și piper după gust. Scoateți tigaia de pe foc și amestecați midiile decojite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Roșii De Soare Nu
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Puneți orezul în 6 boluri și acoperiți cu midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Garnisiți fiecare cu midii în coajă și faceți duș cu roșiile rămase și coriandru. Treceți sosul piri-piri la masă.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.