Gatiti cartea: mazare proaspata cu salata verde si usturoi verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: mazăre proaspătă cu salată verde și usturoi verde. Această rețetă face 4 porții cu 157 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: varza de nuca de cocos cu ardei iute si mazare verde, Gatiti cartea: rucola, usturoi si ceapa verde umplute friptură flanc, și Gatiti cartea: Garganelli cu ceapa de primavara, sparanghel si mazare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie medie saut la foc mic.
Adăugați usturoiul verde și un vârf de sare. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, timp de 2 pana la 3 minute, pana cand usturoiul este fraged si parfumat, dar fara culoare.
Adăugați mazărea și gătiți timp de 3 până la 5 minute, până când sunt fragede și dulci. Se amestecă salata verde și restul de 2 linguri de unt; adăugați 1 lingură de apă dacă amestecul pare uscat.
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați ușor până când salata se ofilește și untul se topește. Condimentați cu piper proaspăt și sare suplimentară, dacă este necesar.