Gatiti cartea: macarons cu fistic

Gatiti cartea: macarons cu fistic
Această rețetă servește 20 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 75 calorii. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie și Vârf rotund de decorare de 1/2 inch, zahăr de cofetari, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 171 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gătiți cartea: mini prăjituri cu ceai de fistic, Macaroane Cu Fistic, și Macaroane Cu Fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru macarons: Linia 2 tigăi cu role de jeleu cu hârtie pergament; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Puneți piulițele într-un robot de bucătărie echipat cu atașamentul lamei metalice și porniți și opriți de mai multe ori pentru a începe procesul de măcinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați zahărul cofetarilor și procesați până când sunt măcinate cât mai fin posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
4
Răzuiți într-o strecurătoare cu plasă fină așezată peste un castron și agitați și apăsați cât mai mult din pulberea fină prin strecurătoare. Întoarceți ceea ce a mai rămas în strecurătoare la robotul de bucătărie și macinați din nou. Repetați tensionarea și prelucrarea încă o dată sau de două ori. Ar trebui să puteți măcina aproape toată într-o pulbere fină; s-ar putea să rămână o lingură slabă de amestec grosier de nuci-zahăr în strecurătoare, pe care ar trebui să o aruncați. Puneți pulberea fină deoparte. Nu vă deranjați să spălați robotul de bucătărie; acesta va fi folosit pentru umplere, iar orice particule de nuci rămase sunt fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-un castron curat, fără grăsimi, al unui mixer cu suport, bateți albușurile la viteză mică folosind accesoriul pentru bici de sârmă până se spumează. Măriți viteza la mediu-mare și adăugați sarea. Când se formează vârfuri moi, adăugați zahărul treptat. Continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Scoateți 2 linguri de pudră de fistic și dați deoparte. Îndoiți pudra de fistic rămasă în bezea în două loturi până când se combină uniform, Dollop aproximativ 2 linguri de aluat pe o tigaie pregătită. Nu ar trebui să-și păstreze complet forma și nici să se băltească într-un disc plat, ci mai degrabă ar trebui să fie undeva între ele. Ar trebui să se relaxeze și să se înmoaie ușor, pierzând orice vârf ascuțit de "sărut"deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați pudra de fistic rezervată, dacă este necesar, pentru a obține o textură adecvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
8
Scăpați aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârful și movilele de țeavă, cu o lățime de aproximativ 1 1/4 inci, la cel puțin 2 inci distanță pe tigăi. Rapiți tigăile ferm (și plat) pe tejghea pentru a elibera orice bule de aer. Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
9
Poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325% grade; F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când prăjiturile sunt uscate deasupra. Ar trebui să fie netede și ușor bombate; interiorul va fi în continuare moale și puțin umed și ar fi trebuit să dezvolte un inel ciufulit sau "picior" în jurul fundului fiecărui cookie. Se răcește complet pe tigăile așezate pe rafturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Pentru umplutură: măcinați zahărul și nucile cofetarilor împreună într-un robot de bucătărie prevăzut cu atașamentul lamei metalice până când este cât mai fin posibil (nu este nevoie să Cerneți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Adăugați untul cu mașina în funcțiune până când este cremoasă și combinată. Puls în extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
13
Asigurați-vă că macaroanele sunt complet răcite. Utilizați o mică spatulă offset pentru a răspândi o cantitate mică de umplutură pe un fund de cookie-uri, apoi sandwich împreună cu un alt cookie (potrivirea cookie-urilor după dimensiune, dacă există unele variații). Macarons pot fi servite imediat, dar îmi place să le las să stea peste noapte la temperatura camerei într-un recipient etanș. Aroma și textura lor par să se îmbunătățească. A se păstra la temperatura camerei până la 4 zile într-un recipient etanș. De asemenea, puteți experimenta înghețarea lor. Mulți brutari o fac, dar cred că suferă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista