Gatiti cartea: Korma de miel intr-un sos de migdale-sofran
Reteta gatiti cartea: miel Korman într-un sos de migdale-șofran este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest fel principal are 872 calorii, 35g de proteine, și 78g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de canolan, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: Gnocchi de migdale cu Ragu de miel, Gatiti cartea: Risotto de sofran cu ciuperci, și Gatiti cartea: macaroane de sofran-Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați migdalele în 1/2 cană de apă clocotită timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Puneți migdalele, lichidul lor de înmuiere, ghimbirul și usturoiul într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă uleiul într-o tigaie medie și se pune la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați scorțișoara, cardamomul, cuișoarele și frunzele de dafin și amestecați-le timp de 5 secunde. Puneți jumătate din carne și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți carnea cu clești și puneți-o într-un castron. Rumeniti carnea ramasa la fel. Acum întoarceți primul lot de carne rumenită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă pasta din blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați cayenne, sare și șofran. Se amestecă și se aduce la foc mic. Acoperiți, dați focul la minim și fierbeți ușor timp de 60 până la 75 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
șofran
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați smântâna și gătiți la foc mediu-mare câteva minute, astfel încât sosul să se îngroașe.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.