Gatiti cartea: Kashmiri Pilaf

Gatiti cartea: Kashmiri Pilaf
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Gatiti cartea: Kashmiri Pilaf ar putea fi o reteta super pentru a incerca. Această rețetă face 3 porții cu 530 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Un amestec de orez basmati, frunze de dafin, un fir de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: pui Kashmiri, Gatiti cartea: PBJ, și Gatiti cartea: Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați condimentele întregi și frunza de dafin și gătiți la foc mic timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3
Adăugați ceapa și gătiți până la moale și auriu, apoi adăugați migdalele și stafidele și gătiți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați orezul scurs în tigaie. Se amestecă în uleiul condimentat timp de un minut și se adaugă 1 3/4 căni de apă, laptele de șofran, smochinele și sarea după gust. Aduceți la fierbere și fierbeți câteva minute, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 7-8 minute. Gust, boabele trebuie fierte; dacă nu, acoperiți încă un minut. Condimentează și adaugă nucile sau fisticul. Pufați-vă cu o furculiță în timp ce le amestecați. Lăsați timp de 4 minute pentru a permite ca orice exces de apă să fie absorbit de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
șofranșofran
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista