Gatiti cartea: friptura perfecta

Gatiti cartea: friptura perfecta
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Gatiti cartea: friptura perfecta ar putea fi o reteta excelenta de incercat. O porție conține 459 calorii, 46G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, la 8 morcovi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: sos de curcan Perfect, Gătiți cartea: pește perfect prăjit la tigaie, și Gatiti cartea: pui fript in Porchettata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 135°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți o oală mare sau un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați uleiul de măsline și lăsați-l să se încălzească foarte mult. În timp ce se încălzește, pregătiți celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Sare generos friptura de chuck pe ambele părți. Îmi place sarea kosher pentru că aderă mai ușor la carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Tăiați câteva cepe în jumătate de la rădăcină până la vârf...
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Apoi tăiați vârfurile și fundul și îndepărtați pielea de hârtie.
7
Când oala este foarte fierbinte, așezați ceapa în ulei și rumeniți pe ambele părți, aproximativ un minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scoateți ceapa pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Acum, cu arzătorul la înălțime, deglazați oala adăugând 1 cană din bulionul de vită, șoptind constant. Punctul de deglazare este de a slăbi toate bucățile aromate arse de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Aruncați morcovii în aceeași oală (foarte fierbinte). Aruncați-le până se rumenesc ușor, aproximativ un minut. Ideea aici este să obțineți o culoare frumoasă începută pe exteriorul legumelor, nu să le gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Scoateți morcovii din oală și lăsați oala să se încălzească din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați încă o lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Așezați carnea în oală și căutați-o, aproximativ un minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Scoateți pe o farfurie.
15
Acum, cu arzătorul la înălțime, deglazați oala adăugând 1 cană din bulionul de vită, șoptind constant. Punctul de deglazare este de a slăbi toate bucățile aromate arse de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
16
Când majoritatea bucăților sunt slăbite, așezați carnea înapoi în oală...
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
17
Urmat de morcovi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
18
Se toarnă suficient stoc de vită în oală pentru a acoperi carnea la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
19
Apoi, puneți crenguțele proaspete de rozmarin și cimbru. Ierburile proaspete fac absolut acest fel de mâncare. Puneți-le în suc pentru a vă asigura că aromele sunt distribuite în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
20
Acum, acoperiți oala și prăjiți timp de 3 până la 5 ore, în funcție de mărimea fripturii. Pentru o friptură de 3 kilograme, lăsați 3 până la 3 1/2 ore. Pentru o friptură de 5 kilograme, permiteți un timp de gătit de 4 până la 5 ore. Nu întrerupeți friptura în timpul procesului de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
21
Când timpul de gătit s-a terminat, verificați friptura pentru coacere; o furculiță ar trebui să intre ușor și carnea să fie foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
22
Scoateți carnea pe o tăietură și feliați-o împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Revista