Gatiti cartea: friptura de Cowboy cu maioneza Chipotle

Gatiti cartea: friptura de Cowboy cu maioneza Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Cowboy Steak with Chipotle Mayonnaise. Această rețetă servește 2 și costă 10,98 USD pe porție. O porție conține 1467 calorii, 93G de proteine, și 120g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: maioneza cu grasime de Bacon, Gatiti cartea: homar rece cu maioneza de casa, și Gatiti cartea: biscuiti Chipotle Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți fripturile: frecați ambele părți și părțile laterale ale fripturii cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Presărați boabele de piper zdrobite pe ambele părți ale fripturii, presându-le ușor în carne. Condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru gătit indirect. Pulverizați ușor grătarul cu spray de gătit cu ulei vegetal. Aprindeți cărbunii sau elementele de încălzire și lăsați-le să ardă sau să se încălzească până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Grătiți friptura peste cea mai fierbinte parte a grătarului timp de aproximativ 5 minute. Întoarceți și căutați timp de 5 minute pe cealaltă parte. Mutați friptura în partea rece a grătarului și grătarul, acoperit, timp de 15 minute. Întoarceți și grătiți timp de 15 până la 20 de minute mai mult pentru mediu-rar sau până când este gătit la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Pregătiți maioneza chipotle: într-un castron mic, amestecați chile în maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați usturoiul, coriandrul și sucul de lămâie, amestecați ușor și condimentați după gust cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați dacă nu utilizați în decurs de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Lăsați carnea să se odihnească câteva minute înainte de a servi cu maioneza pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Notă: Chipotle chiles sunt de obicei vândute în conserve, ambalate în sos adobo și sunt disponibile în multe supermarketuri, precum și în piețele latine și în magazinele alimentare de specialitate. De asemenea, sunt disponibile libere și uscate, dar nu sunt la fel de ușor de găsit în acest fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
9
Grătar Indirect: pentru grătarul indirect, cărbunii sunt îngrămădiți cu două sau trei cărbuni adânci pe o parte a grătarului sau împărțiți și îngrămădiți pe două părți. Acest lucru lasă un spațiu gol lângă cărbuni sau între ei. Dacă faceți grătar pe un grătar pe gaz, sunt aprinse doar unul sau două arzătoare. Mâncarea gătită la căldură indirectă este adesea pornită la căldură directă și apoi mutată în partea mai rece (goală) a grătarului pentru o gătire uniformă și lentă. Pentru a face căldura cât mai uniformă, construiți două grămezi de cărbuni sau lăsați arzătorul central cu gaz oprit și aprindeți-le pe ambele părți ale acestuia. Nu pregătiți grătarul cu gaz pentru grătar indirect prin preîncălzirea doar a unuia dintre cele două arzătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Lăsați grătarul să se preîncălzească cu toate arzătoarele la înălțime ca de obicei, apoi opriți unul sau mai multe.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista