Gatiti cartea: fasole Mung prajita cu Tempeh
Gatiti cartea: fasolea mung prajita cu Tempeh este o fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap de la magazin și ridica sare de mare, tempeh, CR fra fra. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Cum se gătește: Monggo înăbușit (fasole mung) cu cremă de nucă de cocos, Gatiti cartea: fasole Szechuan, și Gatiti Cartea: Okra Prajita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună uleiul de măsline și shoyu într-un castron larg puțin adânc și adăugați tempehul. Aruncați ușor până când tempehul este bine acoperit și lăsați-l să stea cel puțin 5 minute.
Așezați tempehul, într-un singur strat, într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rezervați orice amestec de ulei de măsline rămas; ar trebui să existe aproximativ 1 lingură. Gatiti tempehul pana cand ambele parti sunt profund aurii, cateva minute pe fiecare parte.
Scoateți tempehul din tigaie.
Adăugați amestecul rezervat ulei de măsline–shoyu în tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă broccolini și câteva vârfuri de sare. Acoperiți și gătiți doar un minut pentru a-l găti. Descoperiți și amestecați fasolea mung. Saut saut, amestecand continuu, pana cand broccolini este luminos si usor fraged si fasolea este fierbinte, inca cateva minute.
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie și coriandru.
Într-un castron mic, amestecați iaurtul și 2 vârfuri de sare.
Întoarceți amestecul de fasole pe un platou, acoperiți cu tempeh și câteva bucăți de iaurt sărat și serviți imediat.Notă: fasolea mung nu trebuie să se înmoaie înainte de gătit. Pentru a găti, acoperiți pur și simplu 1 cană / 6,5 oz / 185 g fasole mung uscată cu câțiva centimetri de apă într-o cratiță și fierbeți până când fasolea este foarte fragedă, 25 până la 30 de minute.
Se scurge bine. Veți avea suficiente fasole mung gătită pentru această rețetă, plus puțin rămas pentru o gustare.