Gatiti cartea: fasolea mung prajita cu Tempeh este o fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap de la magazin și ridica sare de mare, tempeh, CR fra fra. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Cum se gătește: Monggo înăbușit (fasole mung) cu cremă de nucă de cocos, Gatiti cartea: fasole Szechuan, și Gatiti Cartea: Okra Prajita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună uleiul de măsline și shoyu într-un castron larg puțin adânc și adăugați tempehul. Aruncați ușor până când tempehul este bine acoperit și lăsați-l să stea cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tempeh
Shoyu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați tempehul, într-un singur strat, într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rezervați orice amestec de ulei de măsline rămas; ar trebui să existe aproximativ 1 lingură. Gatiti tempehul pana cand ambele parti sunt profund aurii, cateva minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tempeh
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți tempehul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tempeh
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați amestecul rezervat ulei de măsline–shoyu în tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă broccolini și câteva vârfuri de sare. Acoperiți și gătiți doar un minut pentru a-l găti. Descoperiți și amestecați fasolea mung. Saut saut, amestecand continuu, pana cand broccolini este luminos si usor fraged si fasolea este fierbinte, inca cateva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Broccolini
Fasole Mung
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Toppinguri, Opționale
Shoyu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Kg Tortillas De Maíz
6
Într-un castron mic, amestecați iaurtul și 2 vârfuri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Întoarceți amestecul de fasole pe un platou, acoperiți cu tempeh și câteva bucăți de iaurt sărat și serviți imediat.Notă: fasolea mung nu trebuie să se înmoaie înainte de gătit. Pentru a găti, acoperiți pur și simplu 1 cană / 6,5 oz / 185 g fasole mung uscată cu câțiva centimetri de apă într-o cratiță și fierbeți până când fasolea este foarte fragedă, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mung
Tempeh
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se scurge bine. Veți avea suficiente fasole mung gătită pentru această rețetă, plus puțin rămas pentru o gustare.