Gatiti cartea: fasole alba crusta si cremoasa cu verdeata

Gatiti cartea: fasole alba crusta si cremoasa cu verdeata
Gatiti cartea: fasole alba crusta si cremoasa cu verdeata este o fără gluten garnitură. O porție conține 304 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, fasole, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 78 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Albă Uriașă Crustă Și Cremoasă Cu Verdeață, Gatiti cartea: escarole fierte cu fasole alba, și Gatiti cartea: Tunan gigant sau tartar de somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea, apoi încălziți untul la foc mediu-mare în cea mai largă tigaie pe care o aveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați fasole în tigaia fierbinte într-un singur strat. Dacă nu aveți o tigaie suficient de mare, trebuie doar să faceți pasul saut-ul în două loturi sau să salvați fasolea suplimentară pentru o altă utilizare. Se amestecă pentru a acoperi fasolea cu unt, apoi se lasă să stea suficient de mult pentru a se rumeni pe o parte, aproximativ 3 sau 4 minute, înainte de a se rumeni pe cealaltă parte, de asemenea aproximativ 3 sau 4 minute. Fasolea trebuie să fie aurie și puțin crocantă la exterior și moale și cremoasă la interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Sare după gust, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 1 sau 2 minute, până când ceapa se înmoaie. Se amestecă bietul și se gătește până abia începe să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Chard ElvețianChard Elvețian
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se ia de pe foc și se condimentează după gust cu o doză generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5
Stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin de calitate superioară și presărați parmezan proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Notă: pentru o răsucire pe bruschetta, serviți fasolea peste felii de pâine rustică la grătar frecate cu un cățel de usturoi și un ulei de măsline extravirgin parfumat. Pentru o opțiune de vreme rece, omiteți ceapa și usturoiul și, în schimb, amestecați ceapa profund caramelizată atunci când adăugați bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine ItalianăPâine Italiană
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Chard ElvețianChard Elvețian
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista