Gatiti cartea: fasole alba crusta si cremoasa cu verdeata
Gatiti cartea: fasole alba crusta si cremoasa cu verdeata este o fără gluten garnitură. O porție conține 304 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, fasole, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 78 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Albă Uriașă Crustă Și Cremoasă Cu Verdeață, Gatiti cartea: escarole fierte cu fasole alba, și Gatiti cartea: Tunan gigant sau tartar de somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți fasolea, apoi încălziți untul la foc mediu-mare în cea mai largă tigaie pe care o aveți.
Adăugați fasole în tigaia fierbinte într-un singur strat. Dacă nu aveți o tigaie suficient de mare, trebuie doar să faceți pasul saut-ul în două loturi sau să salvați fasolea suplimentară pentru o altă utilizare. Se amestecă pentru a acoperi fasolea cu unt, apoi se lasă să stea suficient de mult pentru a se rumeni pe o parte, aproximativ 3 sau 4 minute, înainte de a se rumeni pe cealaltă parte, de asemenea aproximativ 3 sau 4 minute. Fasolea trebuie să fie aurie și puțin crocantă la exterior și moale și cremoasă la interior.
Sare după gust, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 1 sau 2 minute, până când ceapa se înmoaie. Se amestecă bietul și se gătește până abia începe să se ofilească.
Se ia de pe foc și se condimentează după gust cu o doză generoasă de sare și piper.
Stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin de calitate superioară și presărați parmezan proaspăt ras.
Notă: pentru o răsucire pe bruschetta, serviți fasolea peste felii de pâine rustică la grătar frecate cu un cățel de usturoi și un ulei de măsline extravirgin parfumat. Pentru o opțiune de vreme rece, omiteți ceapa și usturoiul și, în schimb, amestecați ceapa profund caramelizată atunci când adăugați bietă.