Gatiti cartea: cookie-uri rusești alb-negru

Gatiti cartea: cookie-uri rusești alb-negru
Gatiti cartea: cookie-urile rusești alb-negru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 307 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, lichior de cafea, lichior de cafea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gatiti cartea: cookie-uri alb-negru, Gatiti cartea: cookie-uri de afine si ciocolata alba, și Gatiti cartea: salata All-White pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu cernem împreună făina de tort, făina universală, pudra de espresso instant, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Făină De TortFăină De Tort
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ouăle pe rând și bateți până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Combinați Zara și lichiorul de cafea într-o cană de măsurare a lichidului. Adăugați treptat amestecul de făină și amestecul de lapte de unt în amestecul de unt în trei adăugiri, începând și terminând cu făina. Bateți doar pentru a încorpora după fiecare adăugare și răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Aruncați șase linguri mari (aproximativ 1/3 cană) de aluat pe fiecare foaie de copt, distanțându-le la aproximativ 3 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți timp de 15 până la 18 minute până când vârfurile fursecurilor sunt umflate și vârfurile revin când sunt apăsate ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați cookie-urile într-o grătar și lăsați-le să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Pentru a face glazura, combinați zahărul cofetarilor, siropul de porumb, 1 lingură de apă și lichiorul de cafea într-un castron mediu și amestecați până se omogenizează. Puneți jumătate din amestec într-un castron mai mic și amestecați pudra de cacao și 1 linguriță de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Întindeți jumătate din partea plată "de jos" a fiecărui cookie cu glazura de cafea și jumătate cu glazura de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista