Gatiti cartea: ciocolata calda la cuptor
Gatiti cartea: ciocolata calda la cuptor ar putea fi doar bautura pe care o cautati. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 648 calorii, 10g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, zahăr granulat, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 192 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: Boston 'coapte' fasole, Gatiti cartea: Cheesecake pentru micul dejun la cuptor, și Gatiti cartea: ton la cuptor cu un Topping savuros.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați căni sau căni de cafea rezistente la cuptor sau ramekine de 8 uncii într-o tigaie de copt sau de prăjit.
Așezați ciocolata și untul în partea de sus a unui cazan dublu setat peste apă care fierbe ușor și bateți ocazional până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Se amestecă ouăle și zahărul împreună în vasul unui mixer de stand, apoi se pune peste apa fierbinte și se amestecă până se încălzește la atingere.
Așezați vasul pe mixerul suportului și, folosind accesoriul pentru tel, B mâncați timp de 3 până la 5 minute până când este ușor și pufos.
Scoateți din mixer și pliați ouăle în amestecul de ciocolată până când este ușor și neted.
Adăugați suficientă apă foarte fierbinte în tigaia de copt pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale cupelor.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute. Bomboanele fierbinți coapte se vor face atunci când blaturile își pierd finisajul lucios. O frigăruie de lemn introdusă în partea de sus va apărea curată, dar aluatul spre partea de jos a cupei va fi în continuare foarte umed.
Scoateți cu grijă cupele din tigaie. Prăjiturile pot fi servite calde, la temperatura camerei sau acoperite și refrigerate până la 1 zi. Pentru a reîncălzi, aduceți la temperatura camerei și puneți-l într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 5 minute sau până se încălzește.
Se servește acoperit cu o păpușă de frișcă.