Gatiti cartea: ciocolata calda la cuptor

Gatiti cartea: ciocolata calda la cuptor
Gatiti cartea: ciocolata calda la cuptor ar putea fi doar bautura pe care o cautati. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 648 calorii, 10g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, zahăr granulat, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 192 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: Boston 'coapte' fasole, Gatiti cartea: Cheesecake pentru micul dejun la cuptor, și Gatiti cartea: ton la cuptor cu un Topping savuros.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați căni sau căni de cafea rezistente la cuptor sau ramekine de 8 uncii într-o tigaie de copt sau de prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați ciocolata și untul în partea de sus a unui cazan dublu setat peste apă care fierbe ușor și bateți ocazional până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Se amestecă ouăle și zahărul împreună în vasul unui mixer de stand, apoi se pune peste apa fierbinte și se amestecă până se încălzește la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați vasul pe mixerul suportului și, folosind accesoriul pentru tel, B mâncați timp de 3 până la 5 minute până când este ușor și pufos.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Scoateți din mixer și pliați ouăle în amestecul de ciocolată până când este ușor și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Puneți aluatul în cupe.
8
Adăugați suficientă apă foarte fierbinte în tigaia de copt pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute. Bomboanele fierbinți coapte se vor face atunci când blaturile își pierd finisajul lucios. O frigăruie de lemn introdusă în partea de sus va apărea curată, dar aluatul spre partea de jos a cupei va fi în continuare foarte umed.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
10
Scoateți cu grijă cupele din tigaie. Prăjiturile pot fi servite calde, la temperatura camerei sau acoperite și refrigerate până la 1 zi. Pentru a reîncălzi, aduceți la temperatura camerei și puneți-l într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 5 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Se servește acoperit cu o păpușă de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista