Gatiti cartea: cel mai bun Mousse de ciocolata

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: The Very Best Chocolate Mousse. Această rețetă servește 8 și costă 2,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 819 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați grand marnier, espresso, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti cartea: Mousse de ciocolata simpla, Gatiti cartea: Mousse de ciocolata cu seminte de Cardamom, și Gatiti cartea: Mousse de lamaie proaspata.
Instrucțiuni
Așezați chipsurile de ciocolată într-o cratiță grea și topiți-le, amestecând continuu, la foc foarte mic. De pe foc, adăugați espresso și apoi amestecați Grand Marnier.
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei.
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, în amestecul de ciocolată răcit, bătând bine după fiecare adăugare. Pune-l deoparte.
Bateți 1 cană de smântână într-un castron mare până se îngroașă. Adăugați treptat zahărul, bătând până când crema se îngroașă, dar nu se bate prea mult.
Combinați albușurile și sarea într-un castron mare și bateți cu un mixer electric până formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor albușurile în frisca.
Se amestecă aproximativ 1/3 din amestecul de ouă în amestecul de ciocolată, amestecându-l bine. Apoi, folosind o spatulă mare de cauciuc, răzuiți amestecul de albuș de ou rămas peste baza de ciocolată și pliați-le ușor împreună.
Puneți mousse-ul în cupe individuale de desert sau într-un castron de servire și dați-l la frigider până se fixează, 2 ore.
La timpul de servire, bateți restul de 1 cană cremă până se îngroașă.
Adăugați vanilia și biciul până se formează vârfuri moi. Completați fiecare porție de mousse cu o bucată de frișcă și o stropire de așchii de ciocolată.