Gatiti cartea: budinci mici de vara
Gatiti cartea: budinci mici de vară ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 404 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați lapte, pâine, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: rosii toate imbracate pentru vara, Gatiti cartea: rulouri de vara cu creveti si menta, și Gatiti cartea: legume de vara si rosii Bloody Marys pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți zmeura într-un bol și presărați zahărul peste ele. Agitați vasul pentru a le amesteca fără a zdrobi fructele de pădure. Se lasă deoparte la macerat timp de o jumătate de oră.
Veți avea nevoie de patru ramekine de 6-8 uncii pentru formele dvs. de budincă.
Tăiați un cerc din fiecare felie de pâine, folosind un ramekin ca șablon.
Se toarnă laptele într-un vas larg.
Lucrând cu un cerc de pâine la un moment dat, înmuiați rapid pâinea în lapte până când este doar umedă, dar nu umedă, apoi apăsați-o într-unul dintre ramekins, căptușind fundul. Acoperiți stratul de pâine cu un strat generos de fructe de pădure. Faceți un alt strat cu pâinea umezită și fructele de pădure, apoi adăugați un al treilea cerc de pâine umezită. Ramekinul trebuie umplut până la (sau chiar umflat deasupra) jantei.
Puneți restul de 3 ramekine în același mod, folosind restul de pâine și fructe de pădure. Puneți orice suc deasupra.
Puneți ramekinele umplute pe o tavă mică sau un vas de copt, acoperiți-le ușor cu folie de plastic sau hârtie pergament și așezați un vas greu direct deasupra lor ca greutate pentru a apăsa straturile împreună.
Dați la frigider budincile până când pâinea și fructele de pădure s-au contopit complet, aproximativ 4 ore. Se vor păstra bine la frigider până la 24 de ore.
Pentru a servi, descoperiți ramekins și rulați un cuțit mic în jurul marginilor interioare. Răsturnați fiecare budincă pe o farfurie de desert și desfaceți-o ușor.
Presărați budincile cu puțin zahăr și puneți deasupra o lingură frumoasă de frișcă.