Gatiti cartea: Budinca de paine cu branza de capra
Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 324 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pâine ciabatta, brânză de capră, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gatiti cartea: brânză de capră Danishes, Gatiti cartea: brânză de capră Blintzes, și Gatiti cartea: brânză de capră Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 9 inci sau 11 x 7 inci. Pune deoparte.
Bateți împreună laptele, ouăle, rozmarinul și sarea și piperul după gust într-un castron mediu.
Așezați cuburile de pâine într-un alt castron mediu,
Presărați brânza și stropiți cu amestecul de lapte, asigurându-vă că acoperiți bine toate cuburile de pâine. Lăsați cuburile de pâine să se înmoaie timp de 5 până la 10 minute, până când pâinea este umedă.
Se toarnă amestecul de pâine în vasul pregătit și se coace la cuptor timp de 20 până la 35 de minute, până când blatul se rumeneste și dă rezistență la atingere, sau o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească câteva minute înainte de servire.