Gatiti cartea: brânză de capră Danishes

Gatiti cartea: brânză de capră Danishes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cook the Book: Goat Cheese Danishes. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 69 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 116 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină de tort, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: brânză de capră Brownies, Gatiti cartea: brânză de capră Blintzes, și Gatiti cartea: branza de capra si clatite Ricotta.

Instrucțiuni

1
Puneți făina de tort într—un castron mare, apoi aruncați cuburile de unt rece-adică chiar din frigider, tocmai acum tăiate în bucăți mici. Folosiți o furculiță sau un tăietor de patiserie pentru a împinge grăsimea prin făină, lucrând-o continuu în jurul vasului, curățând dinții des, apoi mergând din nou la ea. Există mult mai multă grăsime aici decât făina, mult mai mult unt decât ai folosi pentru o crustă de plăcintă, așa că amestecul rezultat va fi aproximativ consistența lucrurilor dintr-un borcan de pastă de școală elementară care a fost lăsată neacoperită peste noapte.Puteți face această sarcină și într-un robot de bucătărie echipat cu lama de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați făina și untul și procesați până când masa începe săaderați într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Tapetați o suprafață de lucru curată și uscată cu hârtie de ceară. Adunați aluatul împreună, apoi întoarceți-l pe hârtia de ceară. Puneți o altă foaie de hârtie de ceară deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 9 x 12 inci (23 x 30,5 cm). Rețineți cuvintele lipsă" despre "sau" aproximativ."Nu trișa; folosiți o riglă și faceți dreptunghiul Exact la dimensiunea potrivită repoziționând sucitorul în mod repetat și rulând doar o dată sau de două ori în fiecare direcție înainte de a schimba și rula într-un alt set de direcții. Odată ce ați obținut dreptunghiul, ridicați-l încă între foile sale de hârtie de ceară, așezați-l pe o foaie mare de copt și puneți totul la frigider pentru cel puțin 1 oră sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Încălziți laptele într-o cratiță mare la foc mic până când laptele este cuprins între 100 și 105 F (38 și 41 C). Este important să fii corect. Folosiți un termometru pentru carne citit instantaneu pentru a fi sigur, luând temperatura laptelui fără a lăsa sonda să atingă tigaia în sine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Odată ce laptele este la temperatura potrivită, scoateți-l de pe foc și amestecați 3 linguri de zahăr și drojdia. Puneți tigaia deoparte timp de 5 minute pentru a dovedi drojdia—adică pentru a vă asigura că este spumoasă, chiar spumoasă, începând să prindă viață și producând dioxidul de carbon gazos care va face în cele din urmă patiseria să crească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Aruncați în cele 2 căni (330 g) făină universală și 2 linguri de ou bătut (rezervați restul de ou bătut la frigider pentru mai târziu în rețetă). Se amestecă puțin; apoi, odată ce lucrurile încep să formeze un aluat, întoarceți-l pe o suprafață de lucru curată, uscată, ușor praf de făină și frământați timp de 2 minute, trăgându-l cu o mână în timp ce răsuciți bucata întinsă și, în același timp, săpați palma celeilalte mâini în ea. Practic, doriți să creați un aluat neted, nu la fel de mătăsos ca aluatul de pâine bun, dar totuși coerent și coeziv. Acoperiți-l cu un prosop de bucătărie curat și lăsați-l să se odihnească pe blat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Curățați-vă suprafața de lucru, astfel încât să nu aibă bucăți lipicioase de aluat, uscați-o bine, apoi pudrați-o ușor cu făină. Setați bucata de aluat în centru și folosiți un sucitor pentru a o rula într-un dreptunghi de 14 x 20 inci (35,5 x 50 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
9
Scoateți aluatul de unt răcit din frigider și puneți-l deasupra și la un capăt al aluatului de făină, astfel încât partea de 12 inci (30,5 cm) a dreptunghiului de unt să fie de aproximativ 2,5 cm, dar și paralel cu partea de 14 inci (35,5 cm) a foii mai mari de aluat. Întoarceți aluatul astfel încât dreptunghiul cu unt să fie cel mai îndepărtat de dvs. Acum pliați foaia de aluat mai mare în sus și peste cea untoasă, învelind-o astfel. Lucrați în jurul aluatului pentru a sigila toate marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
10
Rulați—l din nou într-un dreptunghi mare, de aproximativ 14 x 20 inci (35,5 x 50 cm) - nu tocmai de data aceasta, doar suficient de aproape. Dacă îl frământați în timpul acestui pas, vă puteți praf suprafața de lucru cu puțină făină, dar faceți acest lucru cât mai rar posibil, folosind cât mai puțin posibil. Mai multă făină = mai mult gluten = posibilitatea unui aluat mai dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
11
Luați o latură scurtă a acestui dreptunghi și pliați-o până ajunge la semnul de două treimi de pe latura lungă a dreptunghiului. Acum luați cealaltă parte expusă și pliați-o în sens invers, împăturind astfel bucata de aluat în trei secțiuni egale una peste alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
12
Rulați această bucată de aluat într-un dreptunghi mare, de aproximativ 14 x 20 inci (36 x 51 cm). Apoi faceți acest lucru de încă trei ori: pliați-l în treimi și rulați-l înapoi, apoi din nou, apoi din nou. Îndoiți aluatul în treimi pentru ultima dată, apoi puneți-l la frigider să se răcească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1
Amestecați brânza proaspătă de capră sau brânza moale de capră, oul întreg mare (nu oul bătut rezervat), zahărul, făina universală și nucșoara într-un castron până când sunt cremoase și netede. Scoateți restul de ou bătut din frigider și bateți-l cu 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Brânză De CaprăBrânză De Capră
(Keebler)(Keebler)
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pentru a face danezii, scoateți aluatul răcit din frigider și tăiați-l în 3 bucăți egale. Curățați și uscați din nou suprafața de lucru. (Este de mirare de ce bucătarii de patiserie sunt atât de iritabili?) Dați-i un praf ușor cu făină. Pe acea suprafață, rulați fiecare bucată de aluat într-un dreptunghi de 6 x 8 inci (15 x 20 cm), aproximativ inch (.6 cm) grosime. Fii destul de precis, dar nu obsesiv—pentru că odată ce toate cele 3 sunt lansate, le vei tăia pentru a perfecționa dreptunghiuri de 5 x 7 inci (13 x 19 cm) cu margini perfect drepte. (Excesul de aluat poate fi aruncat sau copt singur pentru mici răsuciri sau împletituri de foietaj.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Tăiați fiecare dintre aceste dreptunghiuri în șase pătrate de 2 x 2 inci (6 x 6 cm). Cu alte cuvinte, faceți o tăietură dreaptă paralelă cu laturile de 7 inci (19 cm) și două tăieturi uniforme paralele cu laturile de 5 inci (13 cm).
4
Așezați o lingură plină de umplutură în fiecare pătrat. Îndoiți colțuriledin fiecare pătrat spre centru pentru a se întâlni în mijloc peste umplutură. Tamponați puțin din amestecul de ou și apă bătut pe aluat pentru a-l sigila în punctul central. Odată ce toate pachetele mici sunt făcute, tapetați o foaie mare de copt cu un covor de silicon sau hârtie pergament și puneți pachetele umplute pe o foaie mare de copt, acoperiți-le cu un prosop de bucătărie curat și lăsați-le să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute. Între timp, poziționați rackul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 buc.f (205 buc. c).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Coaceți până când danezii sunt umflați și se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește un minut sau două pe foaia de copt, apoi se transferă pe o grătar și se continuă răcirea. Odată ce sunt la temperatura camerei (dacă o fac atât de lungă), pot fi păstrate pe tejghea într-o pungă de plastic sigilată cu fermoar timp de câteva zile sau la congelator timp de câteva luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții18
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista