Gatiti cartea: briose de dovleac condimentate cu Pepitas

Gatiti cartea: briose de dovleac condimentate cu Pepitas
Gatiti cartea: brioșe de dovleac condimentat cu Pepitas ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 248 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, melasă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Pepitas Confiate Condimentate Cu Dovleac, Gătiți cartea: găuri de gogoși cu lapte condimentat, și Gatiti cartea: Prosciutto si pepene galben cu ulei de masline condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Ungeți o formă de brioșă de 12 căni cu unt sau spray antiaderent. Topiți untul și puneți-l într-un castron mediu cu dovleacul, zeama, ouăle, vanilia și melasa. Se amestecă cu o furculiță pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun, praful de copt, sarea, condimentele și bicarbonatul de sodiu. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ingredientele umede în ingredientele uscate până când sunt amestecate. Îndoiți curmalele și jumătate din pepitas și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
DateDate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Împărțiți aluatul între cupele de briose și acoperiți cu restul de pepitas și nuci (folosiți degetele pentru a le apăsa ușor în aluat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
5
Coaceți timp de 10 minute, rotiți conservele și coaceți încă 10 minute, sau până când sunt umflate și ferme și o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Lăsați brioșele să se răcească în cutii timp de 5 minute înainte de a se răsturna pe un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista