Gatiti cartea: blistere pe surorile mele

Gatiti cartea: blistere pe surorile mele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Blisters on My Sisters. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 830 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 2. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, conserve de roșii, ceapă mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Blistere pe surorile mele, Gatiti cartea: PBJ, și Gatiti cartea: Beignets.

Instrucțiuni

1
Încălziți tortilele pe grătar sau în orice fel doriți să încălziți tortilele. Într-o tigaie saut și la foc mediu, combinați orezul, supa, roșiile și ardeii jalape. Striviți totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Între timp, gătiți ouăle cu partea însorită în sus. Pentru a servi, puneți 1 mână de rucola în fundul a două farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Puneți tortilele una lângă alta deasupra rucolei, iar amestecul de orez-fasole deasupra tortilelor, împărțind-o uniform. Glisați cu grijă soarele deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Supă Cubaneză De Fasole Neagră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Fasole NeagrăSupă De Fasole Neagră
5
- face 3 până la 8 porții-
6
Scurgeți și clătiți fasolea de trei ori și apoi puneți-le într-o oală mare cu coada de porc, ceapa și suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De PorcCoadă De Porc
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați chimenul, pudra de usturoi, uleiul de măsline, oțetul și ardeii jalapeincrouro. Se fierbe timp de 4 ore sau până când fasolea are textura potrivită pentru gustul tău. (Personal, nu sunt un tip al dente bean. Îmi plac fasolea, astfel încât atunci când le mușc, textura este plăcut cremoasă și fragedă, ca o bucată de tort.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
8
Scoateți coada de porc, trageți carnea din os, aruncați osul și puneți carnea înapoi în oală. Dacă înghețați o parte din supă, lăsați-o să se răcească înainte de a o porționa în pungi de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De PorcCoadă De Porc
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista