Gatiti cartea: ars Ricotta Salata, roșii și măsline

Gatiti cartea: ars Ricotta Salata, roșii și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: salată de Ricotta arsă, roșii și măsline. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.2 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 305 calorii. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii cherry, zahăr, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sfeclă cu Ricotta Salatan și măsline, Saut verdeata amestecata cu masline si salata de Ricotta, și Salată de rucola și mentă cu măsline negre vindecate cu ulei, portocale și salată de Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună zahărul, oțetul de vin roșu, 3 linguri de ulei de măsline și oregano într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați roșiile și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Zdrobiți măslinele cu partea unui cuțit greu și rupeți-le, îndepărtând gropile. Aruncați măslinele și roșiile împreună pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Rupeți salata de ricotta în bucăți aspre de 1 inch și puneți-o într-un castron. Înjumătățiți ardeii iute, îndepărtați semințele și tăiați longitudinal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați ricotta și aruncați cu restul de 5 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista