Gatiti cartea: ars Ricotta Salata, roșii și măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: salată de Ricotta arsă, roșii și măsline. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.2 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 305 calorii. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii cherry, zahăr, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sfeclă cu Ricotta Salatan și măsline, Saut verdeata amestecata cu masline si salata de Ricotta, și Salată de rucola și mentă cu măsline negre vindecate cu ulei, portocale și salată de Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună zahărul, oțetul de vin roșu, 3 linguri de ulei de măsline și oregano într-un castron.
Adăugați roșiile și aruncați pentru a acoperi.
Zdrobiți măslinele cu partea unui cuțit greu și rupeți-le, îndepărtând gropile. Aruncați măslinele și roșiile împreună pe un platou de servire.
Rupeți salata de ricotta în bucăți aspre de 1 inch și puneți-o într-un castron. Înjumătățiți ardeii iute, îndepărtați semințele și tăiați longitudinal în felii subțiri.
Adăugați ricotta și aruncați cu restul de 5 linguri de ulei de măsline.