Gatiti cartea: ardei piemontezi

Gatiti cartea: ardei piemontezi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: Piemontese Peppers. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, ardei grași, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: Pizza cu cârnați și ardei, Gatiti cartea: kebab de miel macinat cu ardei iute turcesti, și Gatiti cartea: PBJ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați niște ardei roșii, galbeni sau verzi pe jumătate pe lungime. Scoateți toate semințele și spălați ardeii. Dacă sunt mari, tăiați din nou fiecare jumătate în jumătate. În fiecare bucată puneți 2 sau 3 felii de usturoi, 2 secțiuni mici de roșii crude, aproximativ jumătate de file de hamsie tăiate în bucăți, o nucă mică de unt, o linguriță de ulei de măsline, foarte puțină sare. Aranjați acești ardei pe un vas plat de copt și gătiți-i într-un cuptor moderat la 350 km F, timp de aproximativ 30 de minute. Nu trebuie să fie complet gătite; ar trebui să fie de fapt al dente, umplutura din interior delicios uleioasă și usturoioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UmpluturăUmplutură
HamsiiHamsii
UntUnt
UsturoiUsturoi
TomateTomate
SemințeSemințe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Serviți-le reci, fiecare garnisit cu puțin pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista