Gatiti cartea: anellini alla Pecorara

Gatiti cartea: anellini alla Pecorara
Gatiti cartea: anellini alla Pecorara ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru $9.24 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 162g de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1797 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oounces beef chuck roast, ceapă, apă călduță și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gatiti cartea: Bruschettan Alla Romana, Gatiti cartea: anghinare alla Contadino, și Gatiti cartea: Spaghetti alla Carbonara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face ca Rag-ul să fie all ' Abruzzese: încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare sau într-o altă oală cu fund greu plasată la foc mediu. Condimentați bucățile de carne cu puțină sare și piper și adăugați-le în oală. Se rumenesc timp de 3 până la 4 minute, apoi se întorc bucățile pentru a rumeni cealaltă parte, încă 3 până la 4 minute. Continuați să rumeniți carnea până când este bine arsă peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți bucățile pe o farfurie sau castron adânc. Pune oala deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Treceți roșiile printr-o moară alimentară prevăzută cu discul cu cele mai mici găuri. Aruncați solidele. Puneți roșiile măcinate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Puneți oala la foc mediu și adăugați uleiul de măsline extravirgin. Se amestecă ceapa, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe aproximativ 5 minute, sau până când ceapa este strălucitoare și începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se toarnă roșiile, se ridică focul la mediu-mare și se aduce la foc mic. Întoarceți carnea în oală și reduceți focul la mediu-mic sau mic pentru a menține un foc mic. Acoperiți parțial și lăsați sosul să fiarbă, amestecându-l din când în când, timp de aproximativ 3 ore, sau până când carnea este foarte fragedă și sosul este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați un strop sau două de apă dacă sosul se îngroașă prea mult înainte ca carnea să fie gata. Gustați și reglați condimentul cu sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Opriți căldura.
8
Scoateți carnea din oală înainte de a folosi sosul. Notă: apropo, carnea nu ar fi niciodată aruncată de italienii inventivi: fie este servită ca al doilea fel, fie tocată mărunt și folosită ca umplutură pentru caneloni sau ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CannelloniCannelloni
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
RavioliRavioli
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Pentru a face aluatul de paste: puneți 4 căni de făină și sare într-un robot de bucătărie și pulsați scurt pentru a combina. Spargeți ouăle în vasul de lucru și stropiți în uleiul de măsline. Cu motorul pornit, începeți încet să adăugați apa, adăugând doar cât aveți nevoie pentru ca amestecul să formeze firimituri care arată ca niște caș mic. Strângeți puțin amestecul și rotiți-l. Ar trebui să formeze o minge moale. Dacă amestecul pare uscat, stropiți în alte 1 până la 2 picături de apă. Dacă pare prea umed și lipicios, adăugați făină suplimentară, 1 lingură la un moment dat și pulsați scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Întoarceți amestecul pe o suprafață de lucru curată presărată ușor cu făină și apăsați-l împreună cu mâinile pentru a forma o bilă aspră. Frământați aluatul: folosind palma mâinii, împingeți aluatul ușor, dar ferm, departe de dvs., apoi pliați-l spre dvs. Rotiți aluatul cu un sfert de tură și repetați mișcarea de împingere și pliere. Continuați să frământați câteva minute sau până când aluatul este neted și mătăsos. Formați-o într-o bilă și înfășurați-o strâns în folie de plastic/agățată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
11
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12
Acoperiți un spațiu mare cu o față de masă curată și presărați cârpa cu făină. Aici veți pune anellini odată ce acestea sunt modelate. Scoateți o bucată de aluat de dimensiunea unei nuci și împachetați restul. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, rulați bucata de aluat într-o frânghie subțire de aproximativ 1/8 inch în diametru. Folosiți palmele pentru a vă rostogoli înainte și înapoi și degetele pentru a întinde și întinde frânghia în timp ce vă rostogoliți. Mi se pare util să-mi umezesc foarte ușor palmele cu apă din când în când pentru a ajuta la rulare, așa că țin un castron mic cu apă în apropiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste AnelliniPaste Anellini
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Când frânghia are diametrul corect, tăiați-o în lungimi de 3 1/2-ich. Aduceți cele două capete ale fiecărei lungimi împreună pentru a forma un inel, apoi rotiți cusătura de legătură între două degete pentru a sigila în siguranță. Pe măsură ce inelele sunt gata, așezați-le pe pânza prăfuită cu făină. După ce ați terminat de modelat prima frânghie, ciupiți o a doua bucată de aluat de mărimea unei nuci, întindeți-o și formați și sigilați mai multe inele. Continuați să modelați anellini până când ați consumat tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste AnelliniPaste Anellini
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Există o modalitate tradițională de a forma anellini pe care poate doriți să o încercați. Este nevoie de ceva practică și agilitate, dar este destul de ușor de stăpânit și puțin mai rapid. În loc să tăiați frânghia în lungimi mai scurte, ridicați-o cu degetul mare și degetul mijlociu al unei mâini și înfășurați capătul liber în jurul degetului arătător al celeilalte mâini, pentru a forma o buclă cu o coadă. Scoateți coada și sigilați bucla, apoi continuați să formați mai multe bucle cu porțiunea rămasă de frânghie.(Dacă serviți anellini în aceeași zi, le puteți lăsa pe cârpă până la câteva ore înainte de a găti.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste AnelliniPaste Anellini
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
15
Aduceți o oală foarte mare sau o oală de apă la fierbere și sare generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
16
În timp ce apa se încălzește, turnați uleiul vegetal la o adâncime de 1/4 inch într-o tigaie mare și puneți-l la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Așezați un platou căptușit cu un strat dublu de prosoape de hârtie/hârtie absorbantă sau o pungă mare, simplă, de hârtie maro, lângă aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
18
Adăugați cu grijă bucățile de vinete (uleiul se poate stropi) și prăjiți, întorcându-le ocazional cu o lingură cu fante, timp de 4 până la 5 minute, sau până devin aurii. Folosind lingura cu fante, transferați bucățile pe platoul pregătit pentru a se scurge. Prăjiți dovleceii în ulei în același mod, mișcând bucățile în tigaie, timp de aproximativ 5 minute, sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Transferați-le pe același platou. Apoi prăjiți ardeii timp de aproximativ 5 minute, sau până devin aurii în pete și doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
20
Transferați-le în platou cu celelalte legume. Transferați cu grijă toate, cu excepția a aproximativ 1 cană de legume, în oala cu rag. Puneți deoparte legumele rezervate pentru a garni vasul finit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
21
Când apa fierbe, aruncați cu grijă anellini în oală și amestecați pentru a se separa. Acoperiți oala până când apa revine la fierbere, apoi descoperiți și gătiți pastele timp de aproximativ 15 minute sau până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste AnelliniPaste Anellini
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
22
Scurgeți pastele într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, rezervând aproximativ 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
23
Întoarceți pastele în oală și lingurați aproximativ două treimi din sos peste el. Aruncați ușor până când pastele sunt acoperite uniform cu sosul, adăugând un strop sau două din apa de gătit, dacă este necesar, pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
24
Transferați pastele îmbrăcate într-un bol de servire încălzit sau boluri individuale puțin adânci și lingurați sosul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
25
Presărați legumele rezervate deasupra, apoi acoperiți cu ricotta și cu puțin Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
26
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista