Garnitură cu tăiței maghiari
Garnitura cu tăiței maghiari este un aperitiv care servește 10. Pentru 100 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 de calorii , 12 g de proteine și 14 g de grăsimi . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați boia de ardei, sos worcestershire, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei est-europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 38% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Garnitura cu tăiței cu broccoli , Garnitura cu tăiței cu legume și Garnitura cu conopidă (Garnitură cu tăiței) .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați bulionul în apă.
Adăugați următoarele șase ingrediente; amesteca bine. Se amestecă brânza de vaci, smântâna și tăițeii și se amestecă bine.
Se toarnă într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt.
Se presară cu parmezan și boia de ardei. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 45 de minute sau până când se încălzește.