Garnitura de batoane de sparanghel pane

Garnitura de batoane de sparanghel pane
Garnitura cu batoane de sparanghel pane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 359 de calorii . Pentru 2,26 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 aș spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, parmezan, unt și sos de piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Garnitură cu risotto cremos cu sparanghel , Garnitură cu sparanghel în stil flamand și Garnitură cu sufle de dovlecei .

Instrucțiuni

1
Gatiti sparanghelul intr-o cantitate mica de apa pana devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Seminte Suplimentare De Susan, OptionalSeminte Suplimentare De Susan, Optional
2
Scurgeți bine.
3
Combinați 1-1/2 căni de brânză și pesmetul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (2-1/2 Uncii) șuncă Delicată Feliată Subțire1 Pachet (2-1/2 Uncii) șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Într-un castron puțin adânc, amestecați ouăle, sosul de sare și piper. Înmuiați fiecare suliță de sparanghel în amestec de ouă și rulați în firimituri pentru a se acoperi bine. Răciți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Frigarui16 Frigarui
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Carne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât DorițiCarne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât Doriți
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 FrunzeSfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
5
Într-o tigaie, încălziți untul și uleiul la foc mediu-mare. Rumeniți sulițele într-un singur strat, întorcându-le cu grijă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată CubulețePâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Taiata Marunt (aproximativ 1/2 Ceapa Mica)Ceapa Taiata Marunt (aproximativ 1/2 Ceapa Mica)
6
Scoateți și păstrați la cald în timp ce se rumenesc sulițele rămase.
7
Serviți cu brânză suplimentară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista