Garnitura de batoane de sparanghel pane
Garnitura cu batoane de sparanghel pane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 359 de calorii . Pentru 2,26 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 aș spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, parmezan, unt și sos de piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Garnitură cu risotto cremos cu sparanghel , Garnitură cu sparanghel în stil flamand și Garnitură cu sufle de dovlecei .
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul intr-o cantitate mica de apa pana devin crocante.
Combinați 1-1/2 căni de brânză și pesmetul pe o farfurie.
Într-un castron puțin adânc, amestecați ouăle, sosul de sare și piper. Înmuiați fiecare suliță de sparanghel în amestec de ouă și rulați în firimituri pentru a se acoperi bine. Răciți 20 de minute.
Într-o tigaie, încălziți untul și uleiul la foc mediu-mare. Rumeniți sulițele într-un singur strat, întorcându-le cu grijă.
Scoateți și păstrați la cald în timp ce se rumenesc sulițele rămase.
Serviți cu brânză suplimentară, dacă doriți.