Garlicky Rigatoni cu Gorgonzola
Nevoie de un garnitură vegetariană? Garlicky Rigatoni cu Gorgonzola ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 240 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați Brânză Gorgonzola sfărâmată, unt, paste rigatoni) și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, care nu este atât de super. Încercați Gorgonzola Rigatoni cu legume, Plăcintă cu paste de dovleac și Gorgonzola Rigatoni cu salvie prăjită, și Biltmore Estate piept de pui peste Rigatoni - sos Gorgonzola bogat acoperă pui la grătar și paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce pastele gătesc, puneți făina într-un bol mediu. Adăugați treptat lapte și jumătate și jumătate, amestecând cu un bici până se amestecă bine. Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul; sotati 1 minut sau pana se rumeneste.
Adăugați amestecul de lapte și aduceți la fierbere, amestecând frecvent cu biciul. Se amestecă 1/2 cană Brânză Gorgonzola, sare și piper. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 2 minute sau până când brânza se topește.
Scurgeți pastele și reveniți la tigaie.
Adăugați sosul Gorgonzola și brânza Romano; aruncați ușor pentru a acoperi. Se amestecă amestecul de paste într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; se presară cu restul de 1/2 cană de brânză Gorgonzola.
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 27 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc ușor.