Garbanzo fasole și Tapenade de măsline
Garbanzo fasole și măsline Tapenade este un fără gluten, fără lactate și vegetarian condiment. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 188 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați miere, ulei de măsline, fasole garbanzo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Crostini de vânat și fasole albă cu tapenadă de măsline negre, Ton la grătar cu piure de fasole albă, tapenadă de măsline și roșii Cherry prăjite, și Tapenade ușor de măsline negru (cu o versiune de măsline verde prea!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați fasolea, măslinele, uleiul, pătrunjelul, sucul de lămâie, mierea, coaja de lămâie, rozmarinul și sarea. Se amestecă până se omogenizează.
Întindeți tapenada pe sulițe de andive belgiene sau serviți ca o baie cu crudit.