Garam Masala Pui cu legume prăjite

Garam Masala Pui cu legume prăjite
Garam Masala Pui cu legume prăjite este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 617 calorii, 32g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. Un amestec de cartofi, ulei de arahide, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Lapte De Cocos Inghetata ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ garam masala , cum se face pudra punjabi garam masala acasă, Pui prăjit cu petale de iasomie Garam Masala, șofran, alune și miere și un Tabouleh Quinoa, și Garam Masala Arahide Prăjite.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană de ulei, garam masala, ghimbir, usturoi și 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați puiul într-un vas mare de copt sau pungă de plastic, slăbiți pielea de pe pieptul și picioarele puiului și, folosind mâinile, întindeți o bună parte din amestec dedesubt. Frecați amestecul rămas în interiorul cavității de pui și peste piele. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie. Acoperiți ușor, refrigerați și lăsați la marinat 30 de minute sau până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Aranjați suportul în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți puiul din marinată, lăsați orice exces să se scurgă și rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Când cuptorul este încălzit, așezați cartofii, dovleceii și ceapa în fundul unei tigaie, stropiți cu orice marinată rămasă, rămânând 1/4 cană de ulei, rămânând 1 lingură de sare și condimentați bine piper negru proaspăt măcinat. Aruncă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Așezați puiul, pieptul în sus, deasupra legumelor și prăjiți până când pielea devine maro și legumele încep să se frageze, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Periați iaurtul pe pui și continuați să prăjiți până când puiul este bine rumenit, sucurile se limpezesc atunci când coapsa interioară este străpunsă cu un cuțit, picioarele se mișcă ușor în articulație și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a registrelor coapselor160 până la 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ încă 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Lăsați puiul să se odihnească cu cel puțin 10 până la 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista