Ganache Mătăsos
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Ganache mătăsos ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 178 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte condensat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Încercați Ganache:: glazură Ganache, umplutură și glazură, Ouă Mătăsoase Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Placinta Cu Lamaie Matasoasa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă la adâncimea de 1 inch în fundul unui cazan dublu la foc mediu-mare și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți; puneți ciocolată și sare în partea superioară a cazanului dublu peste apa care fierbe. Gatiti, amestecand continuu, 2-3 minute sau pana se topeste.
Adăugați lapte condensat îndulcit; gatiti, amestecand continuu, 1-2 minute sau pana se omogenizeaza si se omogenizeaza.
Se ia de pe foc; se adaugă unt și vanilie și se amestecă 4 până la 5 minute sau până se omogenizează.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei (aproximativ 45 de minute).
Transferați într-un castron. Adăugați treptat smântână în amestecul de ciocolată și bateți cu un mixer electric la viteză mare 2 până la 3 minute sau până la omogenizare și consistența unei glazuri groase de cremă de unt. Utilizați imediat.