Ganache Mătăsos

Ganache Mătăsos
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Ganache mătăsos ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 178 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte condensat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Încercați Ganache:: glazură Ganache, umplutură și glazură, Ouă Mătăsoase Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Placinta Cu Lamaie Matasoasa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă la adâncimea de 1 inch în fundul unui cazan dublu la foc mediu-mare și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți; puneți ciocolată și sare în partea superioară a cazanului dublu peste apa care fierbe. Gatiti, amestecand continuu, 2-3 minute sau pana se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Adăugați lapte condensat îndulcit; gatiti, amestecand continuu, 1-2 minute sau pana se omogenizeaza si se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
3
Se ia de pe foc; se adaugă unt și vanilie și se amestecă 4 până la 5 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
4
Lăsați să se răcească la temperatura camerei (aproximativ 45 de minute).
5
Transferați într-un castron. Adăugați treptat smântână în amestecul de ciocolată și bateți cu un mixer electric la viteză mare 2 până la 3 minute sau până la omogenizare și consistența unei glazuri groase de cremă de unt. Utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista