Ganache De Ciocolată
Ganache de ciocolată este un fără gluten și primar rețetă cu 10 porții. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 153 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Gilbert Ganache-prajituri prajite: ciocolata Seltzer Cupcakes cu Ganache, glazura de banane, și banane caramelizate, Ciocolată acoperită cu macaroane de cartofi cu ciocolată cu lapte bătut Ganache, și Prăjituri Sandwich cu ciocolată Brownie cu Ganache de ciocolată albă și conserve de căpșuni.
Instrucțiuni
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată; bateți până se omogenizează.
Pentru o ganache turnabila, se raceste, amestecand ocazional, pana cand amestecul ajunge la 85-90 de minute si se ingroasa usor, aproximativ 40 de minute.
Se toarnă peste tort, permițând unora să drapeze părțile laterale.
Întindeți ganache cu o spatulă, dacă este necesar, pentru a acoperi uniform, lucrând rapid înainte de a se îngroșa.
Lăsați să stea până când este setat.
Pentru ganache tartinabil, se răcește, amestecând ocazional, până când amestecul atinge o consistență de răspândire.