Gambele de vițel fierte marocane necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $10.08 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 676 calorii, 67g de proteine, și 14g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână vin, turmeric măcinat, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Rețete similare includ Gambe De Vițel Fierte, Cozi De Vițel Fierte Cu Vin, și Gambe de vițel fiert (osso Buco).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a pregăti spice rub, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic. Tăiați grăsimea din vițel; frecați suprafața de vițel cu frecare de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare sau o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați vițel; gatiti 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa, țelina, morcovul tăiat cubulețe, usturoiul și ghimbirul; acoperiți, reduceți focul și gătiți 10 minute, amestecând frecvent. Se amestecă 1 linguriță de turmeric, boia de ardei și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați bulion, vin, suc și pastă de roșii, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți vițelul în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute. Întoarceți gambele; adăugați dovlecei, bucăți de morcov și năut. Acoperiți și coaceți încă 45 de minute sau până când vițelul se toacă ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Grăsime De Porc înapoi
Cuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți vițelul din tigaie și îndepărtați carnea din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Serviți amestecul de vițel și legume peste cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)