Gambe de vițel fiert cu mămăligă
Nevoie de un fel principal fără lactate? Gambele de vițel fiert cu mămăligă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, busuioc, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până făină de porumb galben ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Din Făină De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 44 de minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gambe De Vițel Fiert, Gambe De Vițel Înăbușite Cu Vin, și Cozi De Vițel Înăbușite, În Stil Milano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați grăsimea din vițel.
Combinați făina, 1/2 linguriță de sare și următoarele 4 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați 1 coadă la un moment dat în pungă; agitați pentru a acoperi cu amestec de făină. Rezervați amestecul de făină în pungă.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați vițel și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați vițelul pe o farfurie.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; sotati pana cand se inmoaie.
Se presară amestecul de ceapă cu amestecul de făină rezervat. Gatiti 30 de secunde, amestecand constant.
Adăugați bulion de vită și vin; aduceți la fierbere. Întoarceți vițelul în tigaie; acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când vițelul este fraged.
Scoateți vițelul din cuptor; lăsați să stea, acoperit, 10 minute.
În timp ce vițelul stă în picioare, combinați apa, făina de porumb și restul de 1/2 linguriță de sare într-un castron mare pentru microunde. Se amestecă, se acoperă cu hârtie de ceară și cuptor cu microunde la 5 minute. Amestecați, acoperiți și continuați să gătiți la maxim 4 minute sau până când polenta este foarte groasă. Împărțiți polenta uniform între 4 farfurii de servire. Îndepărtați și aruncați grăsimea din sucurile de vițel.
Puneți vițelul peste mămăligă; lingurați sucurile peste vițel și mămăligă.
Combinați pătrunjelul și coaja de lămâie; presărați peste vițel.