Galuste de vitel cu escarola in bulion
Găluște de vițel cu Escarole în bulion ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55 g de proteine, 40 g de grăsimi și un total de 792 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,47 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați pâine, coajă de lămâie, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Tortellini în bulion cu Escarole, Maultaschensuppe (găluște în bulion) și Maultaschensuppe (găluște în bulion) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați pâinea în lapte într-un castron mic pentru a se înmoaie.
Puneți vițelul măcinat într-un castron mare și presărați cu sare, piper și câteva grătare de nucșoară.
Adăugați gorgonzola, Parmigiano-Reggiano, salvie, usturoi și oul. Stoarceți lichidul din pâine și sfărâmăți-l în firimituri fine între vârfurile degetelor pe măsură ce îl adăugați în amestecul de vițel.
Stropiți cu puțin EVOO și amestecați ușor până se omogenizează.
Țineți un castron cu apă caldă la îndemână pentru a rula chiftelele sau folosiți o linguriță de 2 uncii.
Rulați sau transformați amestecul de carne în bile, umezindu-vă mâinile dacă nu folosiți o lingură și puneți-le pe o tavă de copt sau o farfurie mare.
Tăiați grosier scarola în bucăți de 2 inci.
Aduceți bulionul și 2 până la 3 căni de apă la fierbere scăzută într-o oală largă.
Adăugați chiftelele și fierbeți până când sunt fierte, 8 până la 10 minute.
Adăugați scarola în ultimul minut sau 2 de gătit și amestecați până se ofilește.
Între timp, fierbeți tăițeii într-o oală cu apă clocotită cu sare până când sunt al dente.
Se scurge si se adauga in supa. Puneti supa in boluri si acoperiti cu cateva gratari de coaja de lamaie.