Galletas de an 6s (cookie-uri de anason)
Galletas de an Bucks (cookie-uri de anason) este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 9 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, extractul de anason, smântâna grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 87 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Camarones Con Salsa De Anis (creveți cu sos de anason), Cookie-Uri De Nucă De Cocos-Arahide: Galletas Maria (Costa Rica), și Chifle de Crăciun în formă de stea dulce cu miere și anis.
Instrucțiuni
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în mijlocul unui cuptor și preîncălziți la 350 F. Linia 2 foi de copt cu pergament paper.In un castron mare, folosind un mixer electric, bate împreună untul, zahărul și anasonul la viteză medie până se omogenizează. Reduceți viteza la minim, adăugați făina și ouăle. Bate doar până se amestecă.cu mâinile ușor înfăinate, rulați aluatul în bile mici și apoi așezați-le la aproximativ 2 centimetri distanță pe foile de copt pregătite.
Coaceți până când marginile fursecurilor se întunecă ușor, aproximativ 12 până la 15 minute.
Transferați foile de copt în rafturi de sârmă și lăsați fursecurile să se răcească timp de 5 minute, apoi transferați fursecurile pe rafturi și lăsați să se răcească complet.o faceți glazura, amestecați untul și zahărul cofetarilor până se încorporează bine.
Adăugați anasonul, laptele și smântâna și bateți până se omogenizează, adăugând mai mult lapte după cum este necesar. Glazura trebuie să fie groasă, dar turnabilă.Setați raftul peste o foaie de hârtie pergament. Folosind o lingură, stropiți glazura peste fursecuri.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de servire.