Galette de vară cu fructe de pădure și alune

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Galette de vară cu fructe de pădure și alune. Această rețetă servește 25. O porție conține 155 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de făină de migdale, afine, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Vară Berry Galette, Salată prăjită de alune și fructe de vară cu sos Frangelico, și Galette De Zmeură-Alune.
Instrucțiuni
Pregătiți Crusta De Tartă Fără Gluten.
Rulați aluatul la grosimea de 1/8 inch pe suprafața de lucru prăfuită cu făină de orez brun.
Tăiați aluatul într-un cerc de 10 inci și transferați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele.
Combinați semințele de vanilie, afinele și următoarele 5 ingrediente într-un castron.
Presărați făină de migdale în centrul aluatului pregătit și lingurați amestecul de fructe de pădure deasupra, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginile aluatului peste umplutura de fructe de pădure, ciupind împreună pentru a sigila orice fisuri. La frigider 20 de minute.
Ungeți marginile galetei cu ou și coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când bulele de umplere și crusta se rumenesc.
Lăsați galette să se răcească cu 20 de minute înainte de tăiere.
Se servește cald sau la temperatura camerei.