Galette de prune cu cremă Armagnac

Galette de prune cu cremă Armagnac
Nevoie de o garnitură vegetariană? Galette de prune cu cremă Armagnac ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,26 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați armagnac, zahăr brun, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Galette de prune cu cremă Armagnac, Galette de caise-prune cu cremă de brânză și fistic, și Plum Galette.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti galette, cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Combinați făinurile, zahărul granulat și sarea într-un castron mediu și tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați apă cu gheață; se amestecă până se umezește. Pat aluat într-un cerc de 7 inch pe folie de plastic; capac. Se răcește timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Combinați prunele, 1/2 cană zahăr brun, 1/4 cană Armagnac și fasole de vanilie într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți timp de 10 minute sau până când prunele sunt fragede, amestecând ocazional. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
ArmagnacArmagnac
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Rupeți pâinea în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
7
Așezați pe foaia de copt; coaceți 30 de minute sau până se usucă și devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Așezați pâinea într-un robot de bucătărie; procesați până când firimiturile grosiere măsoară 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
9
Creșteți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Desfaceți și așezați aluatul pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
11
Rulați aluatul într-un cerc de 15 inci; presărați aluatul cu pesmet, lăsând o margine de 2 inci. Aranjați amestecul de prune peste firimituri. Îndoiți marginile aluatului peste amestecul de prune (aluatul va acoperi doar parțial amestecul de prune).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
La 8 PruneLa 8 Prune
12
Ungeți marginile aluatului și partea superioară a fructelor cu unt topit; se presară cu 1 lingură de zahăr brun rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
13
Coaceți la 425 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 (nu scoateți galette din cuptor); coaceți încă 20 de minute sau până când bulele și marginile sunt aurii. Se răcește 5 minute pe tigaie; slăbiți galette din tigaie. Se răcește încă 30 de minute pe tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Pentru a pregăti smântâna, combinați smântâna și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
15
Se servește peste felii de galette.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista