Galete de conopida cu Chipotle Crincormme fra aprox. che

Galete de conopida cu Chipotle Crincormme fra aprox. che
Galettes conopida cu Chipotle Cr Ampermormme fra fra ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 315 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, piper, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fingerling Galettes De Cartofi Cu Arpagic Cr Și Fra FRA Și Afumat, Bruschetta de ton la grătar cu Chipotle Cr fra fra fra fra, și Black Bean & Chipotle Tostadas cu CR Ampermormme fra Ampermormche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broiler cu grătar de cuptor la 8 inci de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați conopida într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Stropiți cu ulei de măsline și presărați piper negru și 1/4 linguriță. sare de mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sare De MareSare De Mare
4
Se fierbe conopida 10 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
5
Scoateți din cuptor; se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Bateți împreună făina de porumb, următoarele 3 ingrediente și restul de 1 linguriță. sare de mare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Sare De MareSare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Bateți împreună ouăle, iaurtul și 1 cană de apă; amestecați în ingrediente uscate. Îndoiți brânza și jumătate de ceapă. Îndoiți conopida răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
IaurtIaurt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Aruncați jumătate din aluat cu linguri (aproximativ 2 linguri.) în 2 linguri. ulei vegetal fierbinte într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mic (nu aglomerați tigaia) și prăjiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu aluatul rămas și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Se presară cu ceapa verde rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
11
Se amestecă împreună ardeii chipotle și crme frache; se servește cu galete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
12
Adus la masă de autorul cărții de bucate Ellise Pierce (adaptat din Cowgirl Chef cookbook).
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista