Galete De Cartofi Crocante

Galete De Cartofi Crocante
Crisp galettes de cartofi este un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Galete De Cartofi Dulci, Galete de cartofi cu Crab, creveți și sparanghel, și Galete De Cartofi Fingerling Cu Arpagic Cr Unktifme Fra Unktifche Și Afumat.

Instrucțiuni

1
Folosind o mandolină sau o felie de legume, tăiați cartofii în felii subțiri de hârtie (aproximativ 1/32 in. gros). Înveliți o tigaie antiaderentă de 10 pe 15 inci cu 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Acoperiți fundul tăvii cu straturi îngrijite, suprapuse de cartofi, făcând straturile de lângă marginea tăvii puțin mai groase decât cele din centrul tăvii. Cu degetele, frecați ușor 1 până la 2 lingurițe de ulei peste stratul superior de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Coaceți într-un cuptor de 350 până când cartofii se rumenesc (inclusiv feliile în centrul tăvii), 45 de minute până la 1 oră; pe măsură ce unele zone se rumenesc mai întâi, acoperiți ușor porțiunile întunecate cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți din cuptor și glisați o spatulă largă sub cartofi pentru a elibera din tigaie, dar lăsați la loc; (nu vă faceți griji dacă Galeta se fisurează).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute.
6
Întoarceți galette la cuptorul 350 și coaceți până la maro ușor mai închis și crocant, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor și glisați din nou spatula sub galette pentru a vă asigura că nu este blocată.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Presărați cartofii cu sare și rupeți în 12 dreptunghiuri aleatorii, dar de dimensiuni similare, salvând fragmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista