Galete De Cartofi Crocante
Crisp galettes de cartofi este un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Galete De Cartofi Dulci, Galete de cartofi cu Crab, creveți și sparanghel, și Galete De Cartofi Fingerling Cu Arpagic Cr Unktifme Fra Unktifche Și Afumat.
Instrucțiuni
Folosind o mandolină sau o felie de legume, tăiați cartofii în felii subțiri de hârtie (aproximativ 1/32 in. gros). Înveliți o tigaie antiaderentă de 10 pe 15 inci cu 2 lingurițe de ulei.
Acoperiți fundul tăvii cu straturi îngrijite, suprapuse de cartofi, făcând straturile de lângă marginea tăvii puțin mai groase decât cele din centrul tăvii. Cu degetele, frecați ușor 1 până la 2 lingurițe de ulei peste stratul superior de cartofi.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când cartofii se rumenesc (inclusiv feliile în centrul tăvii), 45 de minute până la 1 oră; pe măsură ce unele zone se rumenesc mai întâi, acoperiți ușor porțiunile întunecate cu folie.
Scoateți din cuptor și glisați o spatulă largă sub cartofi pentru a elibera din tigaie, dar lăsați la loc; (nu vă faceți griji dacă Galeta se fisurează).
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute.
Întoarceți galette la cuptorul 350 și coaceți până la maro ușor mai închis și crocant, 15 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor și glisați din nou spatula sub galette pentru a vă asigura că nu este blocată.
Presărați cartofii cu sare și rupeți în 12 dreptunghiuri aleatorii, dar de dimensiuni similare, salvând fragmente.