Făină De Ovăz Tăiată Din Oțel Cu Aragaz Lent
Făina de ovăz tăiată din Oțel cu aragaz lent este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 332 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, lapte de cocos, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Făină De Ovăz Tăiată Din Oțel Cu Aragaz Lent, Făină De Ovăz Cu Mere Tăiată Din Oțel Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Plăcintă Cu Mere Oțel Tăiat Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți inserția aragazului lent cu un strat subțire de unt.
Adăugați apa, ovăzul, nuca de cocos sau laptele integral, zahărul brun și sarea și amestecați pentru a combina.Acoperiți și gătiți la foc mic până când ovăzul este gătit și cremos, aproximativ 7 până la 8 ore. Se amestecă vanilia și se servește imediat.