Fâșii De Pește Prăjite Crocante, Dovlecei Și Cartofi
Crisp Fried Fish Strips, Squash și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 1 și costă $18.85 pe portie. O porție conține 3006 calorii, 191g de proteine, și 118g de grăsime. Un amestec de ulei vegetal, file de pește, pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Suc De Vară Prăjit Cu Busuioc De Lămâie Cu Usturoi Crocant, Crisp Fulgi De Ovăz-Benzi De Fructe, și Pește prăjit cu cartofi.
Instrucțiuni
1
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; semințe și tăiați transversal în felii groase de jumătate de inch.Frecați cartofii și tăiați lung în sferturi.Aruncați dovleceii și cartofii într-un castron cu ulei, condimente italiene, sare și piper până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Cuțit De Toaletă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Așezați pe Folie mare căptușită, foaie de copt cu ramă pulverizată cu legume.coaceți la cuptorul de 218° grade timp de 30 de minute, rotind o dată.Între timp, într-un vas superficial, combinați fulgi de porumb, brânză, sare și piper. Se usucă peștele cu un prosop de hârtie și se taie în fâșii de mărimea degetelor. Aruncați fâșiile de pește cu ulei, înmuiați-le în amestecul de fulgi de porumb, întorcându-vă pentru a acoperi bine.După 30 de minute împingeți legumele deoparte pe foaia de copt, aranjați peștele pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fulgi De Porumb
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane De Caracatiță Brite
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Coaceți, întorcând peștele o dată, timp de 10 minute sau până când legumele sunt fragede și peștele este opac și fulgi ușor atunci când este testat cu furculița, serviți cu roșii.Variație: folosiți piept de pui fără piele în loc de pește. Sau subsitute Cajun condimente pentru condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.