Fusilli ușor cu sos Pesto de roșii
Fusilli ușor cu sos de Pesto de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 370 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți pesto, paste fusilli, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Fusilli cu Tunan și sos de roșii, Fusilli cu grădină-sos de roșii proaspete ", și Spanac Pesto Fusilli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Se sotează usturoiul timp de 2 minute, apoi se adaugă roșiile și se fierbe timp de 10 minute.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; scurgeți și reveniți la oală.
Condimentează sosul de roșii cu sare și piper; se amestecă pesto.
Se toarnă sosul peste pastele fierte fierbinți și se amestecă bine.
Se presară brânză, se ornează cu frunze de busuioc și se servește imediat.