Fusilli cu sos de roșii proaspete

Fusilli cu sos de roșii proaspete
Fusilli cu sos de roșii proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 361 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, brânză romano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Fusilli cu sos "de roșii proaspete" de grădină, Fusilli cu Tunan și sos de roșii, și Plante Proaspete Fusilli.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore. (Se poate răci peste noapte, dacă se dorește.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați pastele fierte în amestecul de roșii, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista